Her Girişimde Bir Merhaba.

Konu sahibi son olarak 1852 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sürekli Girmiyorum, Her Girişimde ise Buraya Merhabalar İyi Forumlar Dilerim Diyerekten Giriş yapıyorum.
Herkeze Hayırlı Bayramlar.

Öğretmen - Evladım neden Derslerini Yapmadın?
Öğrenci - ForumBahane'de Takıldım..
Gibi Bahaneler Üretmek Zorunda kalıyoruz..

Z-Lined Gökhan

Gökhan bayramlaşmayı diğer konularda hallettiğimizden dikkatimizden kaçıyor o yüzden :cici:
iyi bayramlar

@Gökhan bayramlaşmayı diğer konularda hallettiğimizden dikkatimizden kaçıyor o yüzden :cici:
iyi bayramlar
Forumlarla Pek Aram Yok Ama, Şöyle birşey demke istiyorum aslında, Ben Skype'de Bir kaç bişey buldum Diyer forumlarda vs vs varmı bilmiyorum Bence Yoktur Gibime Geliyor Skype İçin Bazı şeylerini paylaşmak istiyorum hangi bölümde paylaşayım? Bu arada Sizede iyi bayramlar.

Bi dahaki hoşgeldin konuşmanızda görüşmek üzere mi desek ne desek bilemedim :kiki:
Hoşgeldiniz ama :) keyifli forumlar :cici:

Bi dahaki hoşgeldin konuşmanızda görüşmek üzere mi desek ne desek bilemedim :kiki:
Hoşgeldiniz ama :) keyifli forumlar :cici:
Sanırım öyle olacak Az önce Denize Gidicektim Vaz Geçtim Bizimkiler Gitti, yarın bize iş var malum : ) inşallah başka bir zamana Sizler burda olursanız Birdahaki Sefere Yine, Ben Geldim Yuppi!! Gelişim Var Gidişim olurmu << Gibi yazılarla karşınıza cıkmaya çalışmaktan Kaçmamaya Özen Göstercem : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri