Her forumda sevgili yapan tip

B
  • Kullanıcı bburrccu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Bir de tek forumda tüm kadın üyelerle sevgili olmak zorunda hisseden tipler var... Allah ıslah eylesin bence çok ayıp bişi. Pü.

Bir de tek forumda tüm kadın üyelerle sevgili olmak zorunda hisseden tipler var... Allah ıslah eylesin bence çok ayıp bişi. Pü.
Daha ben siftah yapamadım, elde ne yetenekli adamlar var. Açıkçası kıskandım..

Lan millet av peşinde bizde memleketi kurtarma sevdasında. Salakmıyız neyiz. Ben neden hep bay Receb ile uğraşarak zaman harcıyorum ki vallahi.

bizhep size oyunlarda takılın dedik, üstteki üye hakkında düşünün, asansörde kalın, ayak numarasını tahmin edin... bunları heb söyledik...
ama siz nabtınız, yok ehonomi çok kötü, hayır ekonomi çoh iyi, yok bu seçimden şu birinci çıkar, hayır o çıkmaz falan.
biz size dedik.
şimdiye flörtünüz olacağıdı

bizhep size oyunlarda takılın dedik, üstteki üye hakkında düşünün, asansörde kalın, ayak numarasını tahmin edin... bunları heb söyledik...
ama siz nabtınız, yok ehonomi çok kötü, hayır ekonomi çoh iyi, yok bu seçimden şu birinci çıkar, hayır o çıkmaz falan.
biz size dedik.
şimdiye flörtünüz olacağıdı
Vallahi çok haklısın @Larien. Lise dönemi de böyle geçti, yok efendim devrim yapacağız, yok efendim bacılarımız,.... Millet flört yaparak liseyi bitirdi benim gibiler ise avucunu yaladı

Geri