Her cümlenin sonuna iki nokta koyan kişi

• Kullanıcı LâL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4346 gün önce görüldü
Alışkanlık olmuştur, bazılarının gözüne hoş gelir, tamamlanmamış bir cümle izlenimi verir ve merak uyandırır.
İki nokta; henüz daha hiç bişey bitmemiş demektir.

Bknz: İkinokta..

Alışkanlıktır Bende Çok sık yaparım..

Alışınca bırakamıyorsun öyle ki nick yapacak kadar benimsiyorsun..

Üç nokta tamamlanmamıs demek de, iki nokta da nokta ve üc nokta arası bir sey oluyor sanırım. Ara ara kullanırım vurgusu iyi oluyor :p

Kurduğu cümlelerin sonuna iki nokta koyması mühim değil de, açtığı konuların başlığını iki noktayla bitirmesi göze batmıyor değil.

İkinokta.. bu eleştiriye kulak ver birader:D

Benim o kişi .. Ama noktalarımın sebebini açıklamam ..

Noktalama isaretlerinden bihaber kişidir. Her cümle sonuna iki veya üç nokta gelmez.
En çok kullanan da forum üyemiz şekil olsun diye kullanıyor sanırım.

Kendine göre hayatın darbesini çilesi vs. çekmiş, kullandığı cümlelerde derin bir anlam bulunduran, "aslında çok şey söylerim de neyse" deme biçimidir.

W hanimda koyuyor ama iki degil, daha fazlasini...

ciddi iseler çok komik duruyor sonuçta bitmiş cümlenin sonuna 3 nokta konmaz
2 nokta diye bir şey zaten yok :p

İki nokta değil ama üç nokta ve daha fazlasını ciddiymiş gibi yaptığım komikli ve aslında ciddi olmadığım cümlelere koyuyorum.

Mesela şöyle: Almik bana cimri demiş ve gerçekten kırgınım....

Gerisi gelecekmiş gibi olan fakat kullanımı üç noktaya (...) uymayan cümlelerin sonuna konulan; sanılanın aksine Türkçe'de yeri olan bir noktalama işaretidir.

Bir ara çok yapıyordum bunu ama sonradan irilte oldum.

Şu sözleri yazanlarla bir çok ortak noktaları var diye düşünüyorum. Gereksizlik romantizm, gereksiz duygusallık ya da gereksiz ilgi budalalığı. Genel anlamda ise iş bilmezlik. Düşüyor mu böyle sormak gerek aslında. :) neyse üşenmedim bknz:

Yaptığım çok oluyor ..

Yineyapmışım:P

Geri