Her Çocuk Ateist Doğar.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
İslam fıtratında doğar demiş maklubeciler..
Ula İslam şurada kaç senelik din? Peki bundan Lidyalılar'ın haberi var mı?

İslamla şaka olmaz çarpar adamı

İslamla şaka olmaz çarpar adamı
Sene olmuş 2020.
Ben çocukken 2020 yılında marsta koloni falan kurulur diyordum. Hatta uçmayan araba kalmaz kesin diyordum.

Gel gör bugün hale bak. Hala din diyor mezhep diyorsunuz.

Sonra niye insanoğlu acı cekiyor.
Kişi başına 20 dönüm arazi düşüyor dünyada. Denizler hariç. Hala neyin kavgası diyoruz. Gidip doğurduğumuz çocuklardan dünyayı kurtarmasını falan bekliyoruz.

Malız la biz. Salağız. He yavrum he. Huri veriyorlar cennette hem de kırk tane.

Yani çocuk doğduğunda dürüm ve kadayıftan da habersiz doğuyor. Ama bakınız şu an benim için çok mühim bir ikili. Çok şey yapmamak lazım.

Bir gün herkes ateist olacaktır.

CMXoYe.jpg

Çok anlamam bu işlerden ama başlık cümlesi kendi içinde çelişkili.. Dinden sorumlu olan kimdir.. Tanrı inancı kim için bağlayıcıdır? Vs vs vs..

Ateist demek din düşmanı demek değildir.

Ateist bir dine inanmayan kişilere denir.

İnancı olmayan bir insanla inancı tartışmak bence yanlıştır.

Bu nedenle biz İnananların, inanmayanlarla İslam üzerinden bir tartışmaya girmemiz doğru değildir kanatindeyim.

Tüm bilgisi, dayanağı big bang ve evrim teorisine dayalı olan, Tanrı kavramı yerine doğa ana kavramlarını öne süren insanlar aslında

farkında olsun yada olmasın içten içe bir inanç arayışı içinde olup, kendilerini inanmıyoruz diyerek kandırmaktan öteye gitmemişlerdir.

Bunun en büyük örneği Aziz Nesindir.

Herkese keyifli forumlar dilerim...

Son düzenleme:
Sene olmuş 2020.
Ben çocukken 2020 yılında marsta koloni falan kurulur diyordum. Hatta uçmayan araba kalmaz kesin diyordum.

Gel gör bugün hale bak. Hala din diyor mezhep diyorsunuz.

Sonra niye insanoğlu acı cekiyor.
Kişi başına 20 dönüm arazi düşüyor dünyada. Denizler hariç. Hala neyin kavgası diyoruz. Gidip doğurduğumuz çocuklardan dünyayı kurtarmasını falan bekliyoruz.

Malız la biz. Salağız. He yavrum he. Huri veriyorlar cennette hem de kırk tane.
Zamanla aşınacak bunlar sadece zaman lazım mutasyon kaçınılmaz her yeni jenerasyon öncekinden daha bilinçli mesela ölümüne islamı savunan biri çocuğunun deist ateist agnostiliği seçmesine engel olmayacaktır 100 yıl sonra daha az üreyen dinsiz bir dünya olacak

Yabani nin kisisel celiskileri.
Tamam canim.
Anladik.Islam ile büyüdün.Arastirdin karsilastirdin sorguladin ve bilmem ne oldun.
Deist misin Ateist mi agnostisist mi ya da paganist mi?
Sec artik birini de biz de oh be diyelim yav.

Ben imanlı doğdum, kaynar bile dağıtmış bizimkiler :) sonradan şey oldum.

Yabani nin kisisel celiskileri.
Tamam canim.
Anladik.Islam ile büyüdün.Arastirdin karsilastirdin sorguladin ve bilmem ne oldun.
Deist misin Ateist mi agnostisist mi ya da paganist mi?
Sec artik birini de biz de oh be diyelim yav.
Satanist olmaya karar verdim daha mantıklı geldi bana

İnançtan menfaat sağlayanlar ateist olamaz.

düşünsenize memleketin birinde ateizm denilince akla aziz nesin gibi bir hiciv ustası, edebiyatçı geliyor. peki, islamcı deyince "inanmıyoruz diyerek kendini kandıran" bu ateist arkadaşların aklına kim ya da ne geliyor?

Geri