Her burç mükemmelse bu kadar gerizekalı hangi ayda doğmuştur?

Konu sahibi son olarak 2132 gün önce görüldü

Her burç mükemmelse bu kadar gerizekalı hangi ayda doğmuştur?

• tıp buna çaresiz

Kullanılan: 0 0.0%
  • araştır bul

Kullanılan: 3 60.0%
  • çıkmaz senenin ocağı

Kullanılan: 1 20.0%
  • yok öyle bi ayı

Kullanılan: 1 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Çin Astrolojisi olan Domuz burcuna göre doğmuş olabilirler

Üşenmeden baktım.
21 mayıs - 21 haziran
22 aralık - 22 ocak

Xd

Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi

Gelmez ayın son perşembesi

Ocak doğumlular mükemmel gerisini bilmem =)

Her burç kendi içinde gerizekalı barındırır. Her yay burcu mükemmel değil bknz: neyse örnek vermicem şakflaldldla

Burç ayağı göt ayağıdır. Bu forumdan sonra Eti Burçak biskövisinden bile soğudum.​

Astrolojinin pembe gözlük kısmıyla olan şeklinin tanıtılmasıyla ilgilidir.
Mesela benim bir konum var doğum haritanız diye,oraya başvuranlar arasında uzak durulması gereken,haritasında yoğun kötülük enerjisi taşıyan,trajik bir şekilde ölmek gibi kötü ölüm enerjileri barındıran kişilerde vardı ve bunu astrolojik formüllerle de ispatlayabilirdim.
Fakat yorumlarımı okursanız %85 iyi şeyler yazmışımdır.İstesem Freddy kabusu gibi %85 olumsuz enerjilerden de bahsedebilirdim.
İnsanlar etkilenebiliyor çünkü hele bir de uyarılarınız çıkınca,Astrolojiyi daha iyi kavradıklarında olumlu olumsuz söylediğiniz her şeyden etkilenebiliyorlar.O yüzden çevremden gelen isteklere karşı en doğru kelimeleri kullanarak izah etmeye çalışıyorum özellikle defaatle isabetli öngörülerde bulunduğum kişiler her seferinde 'iş hayatımla ilgili şu şu oldu düzelebilir mi " vs şeklinde .talep ettiğinde daha dikkatli oluyorum.
Felaket tellallığır değildir Astroloji,pembe gözlükçülük de değildir.Doğru uslupla yorumlayabilme sanatıdır.
Ülkemizde bunu doğru başaran da çok az.
TC niz kadar doğum bilgilerinizi de çok sağa sola yazmamaya çalışın.

Geri