Her buluşmada çiçek alan erkek

Konu sahibi son olarak 3069 gün önce görüldü

Romantikliğin sınırını bilmeyen erkek

Artık rutine bağladığı için bir anlamı kalmayan ve gereksiz durum :T:

Karşısındaki bayanı romantik ayağına otçul bir hayvana benzeten erkek :D:D:D

çiçek dalında güzeldir.huzuri israf sevgini daha çeşitli yollarla da ifade edebilirsin değil mi vazgeç bu sevdadan.

Evlenene kadar olur zaten köprü meselesi ..

Sıkıcı erkek tipi öğğğğğğ:icon_yillarcaezildi

hediye seçiminde başarısız insan

ilişkisine yeterince önem vermeyen insan

tabularda kalmış insan tipidir sıkar

artık manotonlaşmış renksiz ilişki, hatta çiftler zombi durumunda vahim durum:zuha::zuha:

Her bulusmada cicek alan erkek mi olurmus. Kesin aldatiyordur, caktirmamak icin aliyordur. :kiki:
Ya da gereksiz romantizm meraklisidir. Hicbir kadin bunu istemez ki.

karşısındakinin dünyanın en değerli çiçeği olduğunu kavrayamayan erkek :cool:

Bu çiçek konusuna ne kadar çok takıntısı olan varmış meğerse. Bana göre gerçekten seven insan.

Aranızda var mı? Her haftanın ilk günü bir ömür boyu sevdiği kadına çiçek alıp götürebilecek kişi. Merak ediyorum.

her buluşmada tek bir gül çok hoş olurdu bence :hi:

Bu çiçek konusuna ne kadar çok takıntısı olan varmış meğerse. Bana göre gerçekten seven insan.

Aranızda var mı? Her haftanın ilk günü bir ömür boyu sevdiği kadına çiçek alıp götürebilecek kişi. Merak ediyorum.

Sen aliyor musun peki? :D

Artistlikle ilgiisi yok bir kere. Ben bu işin zor iş olduğunu bildiğim için girişmedim. Ama yapanlar arkadaşlarım var. Adam yurt dışına bile çıksa her şeyi ayarlayıp gidiyor. Ben buradaki kişilerin hem bu olaydan nasibini alamayıp hemde söz ettikleri için dedim...

Öyle kolay mı her Cuma günü akşam bir kırmızı gül alıp sevdiğine götürmek.

Neden zor olsun? Gülü Ispartadan getir demiyor ki, hic mi yolun üzerinde cicekci dükkani yok? Insan eve her aksam ekmek götürür gibi götürsün gülünü de.Ben öyle hergün istemem de yani, her cuma da cicek almak bana göre zor degil :)

Geri