Her başarılı kadının arkasında..

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Onu kıskanan başka bir kadın vardır..
Gerçekten öyle kadınlar her türlü birbirini çekemez.

Kadınlar arası rekabet ve kıskançlık, insanı ciddi manada yoruyor. Bir kadının başka bir kadını rakip görüp de sürekli ayağına çelme takma çabası, gerçekten de anlaşılmaz bir tavırdır.

Yaşam boyu, tek başına varlık gösteremeyen bazı kadınların, kendini ön plana çıkartmak için başka kadınlar üzerinden prim yapmaya çalıştığı durumlara çok defa şahit oluyoruz oysaki bu durum tamamen zayıflığa işarettir.

Kadınların birbirinin başarısını desteklemesi güzel olurdu ancak ne yazık ki sürekli anlamsız bir rekabet yaratıp ortamı savaş alanına çevirmeye çalışanların sayısı daha fazla.

İş yaşamında, erkeklerden çok kadınların yarattığı problemlerle uğraşmak zorunda kalmış birisi olarak, bazı kadınları anlamakta zorlanıyor ve çok da dikkate almıyorum. Özellikle de bir erkeği başka bir kadından anlamsız sebeplerle kıskanan kadınlar bana komik geliyor.

Hayatım boyunca sahip olduğum erkek dostlarım sayıca çok daha fazladır çünkü maalesef bazı kadınların sağı solu hiç belli olmayabiliyor ve bu sebeple de kadın dostlarım konusunda oldukça seçiciyim.

Son düzenleme:
Lütfen, başarılı başarısız her kadının arkasında
Hem niye arkasında yahu :)
Kadınlardan korkacaksın arkadaş.
Güzel bir kadından daha da çok korkacaksın.
Dereye götürür susuz getirirler.

Ama birbiriyle hoşnut olmayan iki kadın bulursan çekirdek al otur izle. Oscarlık film.

Hayatımda sık sık kadın gruplaşmalarına denk geldim.
Ünide sınıfta kızlar gruptu
Çalıştığım okullardan birine birkaç kadın gruptu
Birine selam versen ötekinin yanından bile geçme. Artık sen karşı grupsun.
Burada da yaşadım gerçi.

Kadınların mizacında ilginç bir durum, sosyolojik vaka resmen. Hayata bir kadın gibi bakamıyorum, yorumlayamıyorum. Yani mesela biz erkekler, diğer erkeklerin giyimine çok takılmayız, kendimizinkine bile zor takılırız. Ama kadınlar didik didik inceliyor yahu, illa bir açık bulacak, yoksa da başka yerden vuracak. Kadınlara özgü hastalık.

Bir kaç sene bir Müdürem olmuştu. Fazla bir şey anlatmama gerek var mı?

Her kadın değil elbette @Enigma ancak bazı kadınların kıskançlığı, insanın hayatını bitirir. Erkeğe ayrı zulüm, kadına ayrı zulüm edecek tipler var.

Kimse icin rakip degilim
Kimse de rakibim olamaz.
Anca kendimin rakibiyim.
Beni bir azizin nefesi ucurur.pP

Erimi kiskanirim ama.O ask cünki.
Baska bir boyut.

Er dediği ben olsam keşke.
Gerçi ben askerliğimi kısa dönem er olarak yaptım, sayılırsa.

iyi sevişen bir adam vardır.

Her batan ekonominin ardında bir Reişşh vardır..

Bir kadının başka bir kadının başarısını, zekasını ya da sahip olduğu imkanları kıskanmadığı durumlara pek şahit olmadım çünkü çoğu kadın, başka bir kadını basamak olarak kullanıp yükseleceği yanılgısına düşüyor ve ne yazık ki bu bakış açısı ile de rezil olmaktan öteye gidemiyor.

Zekası ve donanımı ile var olabilecek kapasitede kadın sayısı da çok azdır ve çoğu kadının en büyük silahı; görsellik-cinsellik ile erkekleri en zayıf noktadan yakalamaktır ki kendi adıma böyle kadınlara hiç saygı duymuyorum.

Evli ya da ilişkisi olan kadınların yaşamını cehenneme çevirmeye çalışanlar da yine başka kadınlardır çünkü o kadının sahip olduklarına ortak olmak dışında, ellerinden başka bir şey gelmez, oldukça vizyonsuz ve zayıflardır. Erkeğin ikinci seçeneği olmakta herhangi bir yanlış görmez hatta göremezler çünkü başka yaşamlara olmadığı gibi kendilerine de zerre saygıları yoktur.

Kadınların birbirine yansıttığı çoğu duyguyu ve davranışı samimi bulmuyorum ancak yaşam boyu öyle karakteri sağlam-güçlü kadınlara da denk geldim ki onlara da haksızlık etmek istemem, iyi ki varlar...

Geri