burayı da fethetmeye geldin ya helal olsun, iyi banlanmalar.İfşa için teşekkürler hayatım teşekkürler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
burayı da fethetmeye geldin ya helal olsun, iyi banlanmalar.İfşa için teşekkürler hayatım teşekkürler
Seni gidi komik, teşekkürlerburayı da fethetmeye geldin ya helal olsun, iyi banlanmalar.
bir şey değil neşesi güzel kardeşimSeni gidi komik, teşekkürler
seve seve@DUHAN 'cım ban kardeşliği yapalım seninle, sadece bu sene içerisinde 3-4 banım var.
Bu nedir yatarihin en komik banlarından birini yemiştik ksksk
Ekli dosyayı görüntüle 67970
bi de 15 dklık lanet banım var... insanlara üstten bakmışım... ben... 1.65 boyumla...
Bu nedir ya)) çıktısını mı aldınız
X'in uyarış tarzını beğenmemiştik de arka arkaya sitem etmiştik....yahu sen kimsin tarzında bi yükselme olmuştu en son onu net hatırlıyorum.skjjtarihin en komik banlarından birini yemiştik ksksk
Ekli dosyayı görüntüle 67970
bi de 15 dklık lanet banım var... insanlara üstten bakmışım... ben... 1.65 boyumla...
X'in uyarış tarzını beğenmemiştik de arka arkaya sitem etmiştik....yahu sen kimsin tarzında bi yükselme olmuştu en son onu net hatırlıyorum.skjj
slkj banlanmadan önce ben de şey dedim "bir daha gelirsem" 3 gün sonra geldim.skjkdjsj ben üslubunun uygunsuzluğundan dem vurmuşum... banlanmadan önce tekli bi mesajımı hatırlıyorum "ban mı" sonra banlanmışım kdkdh