'Her Aşk ölümü tadacaktır.. Ama her ölen Aşk'ı tadamayacaktır..'

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Hangi açıdan bakıyorum bilmiyorum.Bazen tek ben mi bu düşüncedeyim diyorum kendi kendime.Belki geri kafalı
virgulll.gif
ilkel bir düşünce yapısına sahipsin diyecek bir çok kişi ama ben 'ilk el' sevdalarımla mutluyum belkide..

Aşk nedir? gibisinden basit bir soru sorsam şimdi verilecek cevaplar hep aynı.
-Aşk o demektir..
-Heycanlanmak
virgulll.gif

-Korkmak
virgulll.gif

-Adı geçtiğinde anlamsızca gülümsemek...
Bir çok kişi böyle düşünebilir.. Ama gel gör ki; ıssız sokaklarda buluşmaya başlamış artık sevgililer..'Seviyor musun?' diye sorsam 'Evet' diyecek belki ama
virgulll.gif
Sevdiği kişiyle öpüşmek için ıssız yerleri buluşma yeri olarak tercih etmek ilk seçeneği...Şimdi yine sorsam yine çok seviyorum diyecek ama
virgulll.gif
buluşmadan bir gün önce öpüşmenin planını yapcak kadar da ********... Eğer bu yaptıkları Aşk ise
virgulll.gif
ben Aşık değilim arkadaş...

Son zamanlarda dikkatimi en çok çeken
virgulll.gif
'Bir erkeğin
virgulll.gif
kız arkadaşlarıyla yaşamış olduğu ilişkiyi sohbet konusu yapması'... Sadece şu kadar diyorum.. 'Çok büyük ****** çocuğusun'.. Bu tür sohbetlere konu olan kızların %90'ı 'Sevdiği için ona bedenini sunmuştur.Bu çok yanlış
virgulll.gif
asla onaylamıyorum
virgulll.gif
ne kadar seversen sev Allah'ın sana emaneti o
virgulll.gif
ve sen onu koruyacaksın helal'ine..Ama Erkek o kadar şeytan ki
virgulll.gif
bir kızın bedenine sahip olabilmek için söylediği yalanların sınırı yoktur.. 2 dakikalık zevki bir hayatı mahvedebiliyor.Bu Aşk değil abi..Eğer adı aşksa bunun ben Aşk'ı yaşamadım henüz.Ve keşke bütün kızlar şu gerçeğin farkında olsa
virgulll.gif
'Hiçbir erkek sevdiği kızla ilşkiye girmek istemez
virgulll.gif
Herşeyin zamanı vardır ve her erkek 'ilk gece' temiz bir beden ister..Ve hiç bir kız sanmasın ki 'Bedenini sunduğunda sevdiğine
virgulll.gif
o da seni sevecek..' Üzgünüm.. gerçekten çok üzgünüm...

Sinema'da dakikalarca öpüşen çiftlere ne demeliyim bilmiyorum..Onlar için En arkadaki çift koltuklar tercihtir.. Ben çok sevgilisi olan yada çok kişiyi seven biri değilim.. Ve bende Erkeğim.. Ama nedense Sinema'ya gittiğimde sadece 'Sevgilime sarılıp
virgulll.gif
sonra başımı göğsüne dayıyıp kalbinin atışını dinlemek beni mutlu ediyor'..
Elinin elimde olması
virgulll.gif
inanın bana öpüşmekten daha zevk veriyor.. Kalbim tadıyor o zevki.. Biraz sikinizin zevkini bırakında kalbinizin zevklerne göz atın..

Ve her zaman tekrarlarım
virgulll.gif
ben Yazar yada şair değilimdir.. Ama Şair ruhluyumdur.Yaşamadan anlarım bazı şeyleri
virgulll.gif
hissedebilirim.. Bir kız hayatında bir kere mutlu olur gerçek anlamda.. Ve o mutlu olduğu anda daha önce yaşadığı şeylerin aslında hiç birinin mutluluk olmadığının farkına varır..Bu kız yüzlerce Erkekle yatıp kalkasada
virgulll.gif
yüzlerce sevgilisi olup hepsiyle ayrı mutluluk yaşasada 'Çocuğunu kucağına aldığında aslında herşeyin boş olduğunu
virgulll.gif
Mutluluğun ne demek olduğunu
virgulll.gif
işte tamda o zaman anlar..Allah her Kadına 'Anne' olmayı nasip etsin inşallah..

Son olarak da söylemek istediğim bir kaç şey var
virgulll.gif

Her insan Aşık olamaz
virgulll.gif
Aşık olduğunu sananlar vardır.
Aşk;
Öpememektir
virgulll.gif

Dokunamamaktır
virgulll.gif

Kıyamamaktır
virgulll.gif

Kızamamaktır
virgulll.gif

Sarılamamaktır
virgulll.gif

Elini tutamamaktır
virgulll.gif

Korkmaktır
virgulll.gif

Çok korkmaktır
virgulll.gif

Sonra daha çok korkmaktır
virgulll.gif

Kaybetmekten
virgulll.gif

Bitmesinden..
Bittiğinde
virgulll.gif
olmayacağını bildiği halde 'umudunu yitirmemektir'

Umudunu yitirdiğinde
virgulll.gif

Yeni umutlar üretmektir
virgulll.gif

Sürekli yenilemek
virgulll.gif
yinelemektir umutlarını...
Ve unutmadan
virgulll.gif

Bir gerçek vardır ki;
Birgün Esaret demiştir dersiniz mutlaka...
'Her Aşk ölümü tadacaktır.. Ama her ölen Aşk'ı tadamayacaktır..'
Çok uzattım..
Eyvallah..

Yazan : Erdal Başıbüyük 'EsaRet

Geri