Her aşk geçicidir bu dünyada..

Konu sahibi son olarak 585 gün önce görüldü
Her aşk geçicidir bu dünyada ,
Anneni seversin ölür biter , Ablanı seversin ölür biter , Abini , Babanı seversin ölür biter ,
deli gibi aşık olursun bir kız için herşeyini verirsin ya terkeder biter , ya da ölür biter,
egolarına aşık olursun ölürsün biter, güzelliğine aşık olursun ölürsün biter .
yani bitersin gerçeğini bulamadıkça.

Başlayan her şey sonludur. Bitimsiz gibi görünen her şey bitmeye mahkumdur. Evren dahil.
İnsanın bağlandığı her ne varsa. Önemli olan kendini kandırmadan yaşayabilmek.

Veysel Karani'nin Aşka Yolculuk kitabını okurken gözyaşlarımı tutamamıştım.
Diyor ki:
İnsanlara baktım ki her biri kendisine bir sevgili edinmiş. Kimi kadın, kimi erkek. Bazısı nefis, bazısı da heva. Kimi mal, kimisi de şöhret. Herkes o sevgiliyle ölüm anına kadar beraber olabilmiş, bazısı da kabrin başına kadar beraber bulunabilmiş, toprağa verilince ona veda etmiş. Herkes sevgilisini karanlık bir kuytuya bırakıp geri dönüyor. Düşündüm. Kendime öyle bir sevgili bulayım ki, hayatımda ve vefatımda benimle beraber olsun.

Allah aşkı baki olan tek şey.

Aşka gereğinden fazla anlam yüklendiği için beklentiler de fazla oluyor ve sonrası da hüsran ne yazık ki...

Başlayan her şey sonludur. Bitimsiz gibi görünen her şey bitmeye mahkumdur. Evren dahil.
İnsanın bağlandığı her ne varsa. Önemli olan kendini kandırmadan yaşayabilmek.

Veysel Karani'nin Aşka Yolculuk kitabını okurken gözyaşlarımı tutamamıştım.
Diyor ki:
İnsanlara baktım ki her biri kendisine bir sevgili edinmiş. Kimi kadın, kimi erkek. Bazısı nefis, bazısı da heva. Kimi mal, kimisi de şöhret. Herkes o sevgiliyle ölüm anına kadar beraber olabilmiş, bazısı da kabrin başına kadar beraber bulunabilmiş, toprağa verilince ona veda etmiş. Herkes sevgilisini karanlık bir kuytuya bırakıp geri dönüyor. Düşündüm. Kendime öyle bir sevgili bulayım ki, hayatımda ve vefatımda benimle beraber olsun.

Allah aşkı baki olan tek şey.
Aynen öyle baki olan tek şey

Hirai Zerduş & Aşk Dediğin Ölmez Yok Yere..

Aşk kötü bir şeydir. Çip takılmış gora'lı siyahi mahkum gibi çicek ile elinizde dolaşırsınız.
images (5).jpeg
Haberler ya da gazetelerde sevgi cinayeti değil aşk cinayeti yazar. Yine de siz bilirsiniz...

Geri