Her aşk bir kez affedilmeyi hakeder

Konu sahibi son olarak 2618 gün önce görüldü

Her aşk bir kez affedilmeyi hakeder...

"Biraz yavaş gider misin?" dedi kız "Kaza yapacağız!!!"

Duymadı bile çocuk,hızla sürüyordu arabayı, umursamazca, sinirliydi,bıraksalar etrafında ki herşeyi kırıp dökebilirdi...

Radyo da "Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz" şarkısı çalıyordu...Ses sonuna kadar açıktı ve ölümüne bi hızla ilerliyorlardı..

İçinden çok şey geçiyordu kızın,"Tanrım meğer onu ne kadar çok seviyormuşum,bilmiyordum,kahretsin onu kaybedene kadar bilmiyordum benim için dünyada ki herşeyden daha önemli olduğunu...Affet beni sevdiğim ne olursun affet !!!"

Aynı hızla ilerliyorlardı...O gece aşklarının bittiği gece olacaktı,çocuk sevgisi için herşeyi yapabilirdi,çünkü onun için çok mücadele vermişti,elde etmek için,onunla olmak için...

Ama bugün bütün emeklerinin boşuna olduğunu anladığı gündü...Ne kadar da aptaldı...Aldatılmıştı...

Tam bir ay olmuştu ilişkileri başlayalı,güzel planları vardı,harika bir yemek ve romantik bir gece,çünkü bir aya belki bir yılı sığdırmıştı onlar...

Engelleri aşarak,sırt sırta çok şeye göğüs germişlerdi,ama kız bir kez olsun "seni seviyorum" dememişti...

Çocuk sabırlıydı beklerdi ama söylememişti işte...Meğer sevmiyomuş dedi kendi kendine...Hala aklı ondaymış,hiç unutmamış meğer dedi...

Çocuk bunları düşünürken kız;"bilmeliydim bilmeliydim,içimde ki kıpırtı sevgiydi,onun sevgisiydi kahretsin,ama ama sadece bi mesajdı değil mi,aldatma sayılmaz,yalan söylemedim ona..."diye düşündü...

Bitecek miydi?Kaybetmeden değeri anlaşılmazmış bazı şeylerin,bütün gün ağlamıştı kız gözünde yaş kalmayana dek,yalvardı ona,hayatında ilk kez nolur beni bırakma sevgilim diye ağladı...Sensiz olamam ben,BEN SEN VARSAN VARIM,SENİNLE VAROLDUM....BIRAKMAA....

İşte gelmişlerdi..."Konuş" dedi çocuk ne yaptığını anlat...

"Pişmanım "

"Hayır değilsin !!! Olsaydın bütün bunları bana yapmazdın,hadi anlat,seni bu kadar seven bi insanı nası aldattığını anlat,ona nasıl msj attığını anlat,benim için aldığın hattı nası kullandığını anlat,SUSMA!!!"

Kız sadece ağlıyordu,başını çevirmiş,bir zamanlar ona huzur veren boğaza bakmış sessizce ağlıyordu...vaktinde silinen gözyaşlarına sadece bir mendil uzatılmış,susupta olan herşeyi anlatması bekleniyordu...

"Evet bi hata yaptım,ama düşünmedim bütün bunların olacağını,senin değerini bilemedim,sevgimin değerini bilemedim,ve bu gün,bu gün ne anladım biliyor musun aşkısı??

Ben seni çok ama çok seviyorum,senin için herşeye katlanırım,sen benim için herşeyden daha önemlisin,yalvarıyorum sana son bir şans ver bana...Son bi şans !!??"

"Daha yaşayacak çok şey var???"

Bırakalım olan herşey gibi bu da yarım kalsın...

Aşkı meleklerden çalsak bile,zamanı gelince bitebiliyormuş

Evet kız son bi şansı haketti ama,devamı biraz mutluluk ve ardı arkası kesilmeyen acılarla doldu...Olacağı da buydu ya neyse....

Geri