Her aramalarıma cevapsız çağrı kalır güzelliğin.

• Kullanıcı eLLya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 4350 gün önce görüldü
Çıkışa gel lan! 17 Eylül'den itibaren tüm okullarda.

Eski sevgilimi 2,5 senedir susarak cezalandırıyorum. İnşallah o da bunun farkındadır. Nişanlanmış diyolar gerçi.

Her aramalarıma cevapsız çağrı kalır güzelliğin.

Duştan çıkan babama saçların mı ıslak yoksa ıslak mı yaşamak dedim ne diyon sen **Spam/Adversiting** dedi, içimdeki Teoman öldü.

Kepekli ekmeğin sağlıklı olduğunu duyduğumdan beri kepek önleyici şampuan kullanmayı bıraktım ekmeğimi kendim yapıyorum. Sağlıklı ve iğrencim.

Eskiden elinden düşmeyen o telefona şimdi sadece saat için bakıyorsan geçmiş olsun olay bitmiştir.

Esmersen güzelsin diye bir şey yok, Bülent ersoy'da esmer lütfen.

İnsanlar 3'e de ayrılır in-san-lar 8'e de ayrılır i-n-s-a-n-l-a-r beyin çok yoruldu.

Şimdi evden burç falımı okumadan çıktım. Başıma kim bilir neler gelecek ve hiçbir hazırlığım yok. Bazen maceranın dozunu kaçırıyorum galiba.

Düşünüyorum da, mezarlık olmak istesem lacivert ya da ne bileyim siyah bi mezarlık olmak isterim. Pembe kız işi.

iPhone 5 çıkıyor diye bir an heyecanlandım ama sonra telefonda konuşacak kimsem olmadığını hatırlayınca geçti. Yalnızlık çok hesaplı.

Dün sokakta şirin mi şirin bi çocuk gördüm, ağlıyordu. Yanına gittim eğildim başını okşadım ve dedim ki kes ağlamayı sokarım bağlamayı.

Sevgilim olsa kendisine naber lan çıktığım? diye hal hatır sormakta sakınca görmem.

Aslında çocuğu 3 yaşında falan kapatıcan odaya, alttan yemini suyunu vericen. 12-13 yaşında da çıkarıcan. O arada çok şımarık oluyolar çünkü.

Teknik direktör olmak için futbolcu olmak gerekir cok saçma ne yani şimdi jokey olmak için atmı olmak lazım.

Çocuk esirgeme kurumun'dan çocuk istedim vermediler. Yazıklar olsun benden çocuk esirgediler ama kurum adının hakkını veriyo takdir ettim.

Benim ruh eşimi annesi doğurmadan düşük yapmış herhalde.

Stv dizilerindeki sis yapan makineden aldım. Sürekli manevi bir hava oluyor evde.

Geri