Hepsi Ben

Konu sahibi son olarak 2387 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bolahenk, ben geldim. Bir kaç gündür savaş içindeyiz, farkındayım ve bu gece şahlandın resmen... Bir sonuca varacak elbet, dertlenme sen.
Haziran ayından beri, deliler gibi, senden kaçma çabasındayım. Bu irc bilmem ne ortamını bulmam da bu zamana denk geliyor; hep senin nefes almaya bile ihtiyaç duymayan sesini bastırmak için. Buralar o kadar gürültülü ki... Her şey o kadar hızlı, o kadar yüzeysel ve o kadar sınırsız ki... İzlerken, içinde var olmaya çalışırken senin sesin bile hastalıklı ve cılız geliyordu kulağıma. Tam da istediğim gibi, ölmeye mahkum.
İzlemesine izledim de içinde var olmak biraz eğreti durdu bende. Senin sesini bastıracağım diye zihnimi çöple doldurdum. Halbuki güzel bir çevrem vardı benim; pozitif, güleç, hayalleri olan, umut dolu. Kolaya kaçmayı tercih etmeyip, kirliliğe çözüm seyreltmektir mantrasını bir kenara bırakmayıp, o çevreye koşmam gerekirdi seni susturmak için.

Gerekirdi de yetmezdi, Bolahenk. Seni susturmak yetmezdi. Seni sahiplenmek lazımmış. Seni sahiplenmek, beni sahiplenmek çünkü.
Hissedilecek, düşünülecek, söylenilecek, yutulacak ne kadar duygu ve düşünce varsa hepsi bana ait.

Bir süredir kendimi kabullenmek için çabalıyorum. Ararken yazıyorum, okuyorum, konuşuyorum, dinliyorum. Ben yazarken bir başka yazarımız Rüzgar da benim yazdıklarımı okuyormuş. Bir gün kelam etti... Girdaptasınız Hira dedi... Anlamlandıramadım... velevkiye bile sordum... En sonunda Rüzgar’ın beni depresyonun eşiğinde, kapkaranlık bir insan olarak gördüğüne karar verdim. Tabi ki bunu irdelemeden bırakmak bana yakışmazdı. İrdeledim ben de. İrdeledikçe etkilendim, düşündüm, merak ettim, devamını arar oldum. Uzun uzun sohbetler, “Terkedin onu” diye beynime düşen bir hardal tanesi sonrasında hissettiğim cesaret ile farkettim... Aslında beni kabullenmek, benle ilgili iyiyi kötüyü, güzeli ve çirkini kabullenmek, o sesten kurtulmanın tek yolu. Bu cesaret ve farkındalıktayken, sorumluluklarımdan kaçmaya çalışmak da ödlekliğin ve inkarın bir diğer yolu.

Hira, Deeds, Bolahenk ve Didem. Hepsi ben. Hepsi Didem. Ben yine saçmalarım, yine düşerim, yine kalkarım, yine saklanırım, yine kaçarım, yine devam ederim ve bunun sorumluluğunu tamamen üstlenerek yaparım. Korkmaz kalbim. Korksa bile caymaz kalbim.

Öpüldün, Ben!

Hira, Deeds, Bolahenk ve Didem.
Hepsi sen...
cağnim sen...
seviyorum seni :)

Muhteşem bir yazı oldu,MUH TE ŞEM
Neden bilmiyorum ama,
Bugün Nazlıcan Tay'i sen de görüyorum
Belki de senin de bu güçlü/savaşçı ruha sahip olduğundan ötürü
bugün Nazlıcan Tay'i sana yükledim canim Hiraciğim.
Hunharca sevdiğim:11111:
Kalbinden öpüyorum.

Son düzenleme:
velevki, kuzum....
Neslican Tay’ın onda biri olsam, ne mutlu bana.
Mekanı cennet olsun.
Hikayesini öğrenir öğrenmez ulaşmaya çalışmalıydım ona... Ertelememek lazım.

Seni çokça seviyorum :mcx:

Coolumsu bebekliğinden itibaren tüm fotolarını toplayıp foruma mı attı diye baktım konu başlığını görünce.
Hira hanım içindekileri dökmüş.
Delirmek iyidir.Böyle temiz ve sakin bir şekilde delirmek heppimizin hakkı.

Senin yaşadıklarını her insanın atlatması maalesef mümkün değil. Her şeye rağmen çok güçlü, hayat dolu ve neşeli bir tavrın var. Sevgili Rüzgar da sanırım yaşanan süreci tam bilmediği için hatalı bir çıkarımda bulunmuş olabilir fakat yine de seni girdapta görüyor olamaz çünkü öyle bir görüntü kesinlikle vermiyorsun. Depresyon eşiğinde olan insan iki sokak öteye bile gitmek istemez ve yaşama dahil olmaz. Sen ise hem enerjik hem de gayet mutlu görünüyorsun hatta bizlerden bile iyi durumdasın.:)

Yolun hep aydınlık olsun sevgili Hira!

Tezlerimin çürümesi beni mutlu ederdi zaten Lefty hanim ama bu kaniya günübirlik varmak hata olurdu elbet..
Ben amacıma ulaştım, sorgulamasını sağladım ve yolun sonunu göstermek için sarfettiğim çabanın karşılığını bugün aldım, bunu Hira hanım da tastik etmiştir sanırım
Öte yandan..
Güçlü olmak, pozitif enerji içerisinde olmak kişinin girdaba girmediği anlamına gelmiyor, gözlemlerimin ciddiye alınması bunu yeterince acıklamış vaziyette..
velevki Minor Empire - Second Nature ile okumak şu an bayağı iyi geldi..
Daha sonra bir şeyler ilave edebilirim...
Son olarak:
Korkmasın kalbin..

Tezlerimin çürümesi beni mutlu ederdi zaten Lefty hanim ama bu kaniya günübirlik varmak hata olurdu elbet..
Ben amacıma ulaştım, sorgulamasını sağladım ve yolun sonunu göstermek için sarfettiğim çabanın karşılığını bugün aldım, bunu Hira hanım da tastik etmiştir sanırım
Öte yandan..
Güçlü olmak, pozitif enerji içerisinde olmak kişinin girdaba girmediği anlamına gelmiyor, gözlemlerimin ciddiye alınması bunu yeterince acıklamış vaziyette..
Son olarak:
Korkmasın kalbin..
Rüzgar bey,
Minör Empire - Second nature eşliğinde okumus olmanızı tebessümle karşıladım.
İyi gelmesinede çok sevindim.
Sanırım bu şarkının siz de yeri başka olacak.
Sihhatle kalın

Ben hep olgun , düşünceli, güçlü ve naif bir Hira tanıdım hep :) Yazını çok beğenerek okudum canım seviliyorsunnn

Coolumsu bebekliğinden itibaren tüm fotolarını toplayıp foruma mı attı diye baktım konu başlığını görünce.
Hira hanım içindekileri dökmüş.
Delirmek iyidir.Böyle temiz ve sakin bir şekilde delirmek heppimizin hakkı.

Pırıl pırıl deliririm İmam Kallavi, pırıl pırıl :biggrin:

Senin yaşadıklarını her insanın atlatması maalesef mümkün değil. Her şeye rağmen çok güçlü, hayat dolu ve neşeli bir tavrın var. Sevgili Rüzgar da sanırım yaşanan süreci tam bilmediği için hatalı bir çıkarımda bulunmuş olabilir fakat yine de seni girdapta görüyor olamaz çünkü öyle bir görüntü kesinlikle vermiyorsun. Depresyon eşiğinde olan insan iki sokak öteye bile gitmek istemez ve yaşama dahil olmaz. Sen ise hem enerjik hem de gayet mutlu görünüyorsun hatta bizlerden bile iyi durumdasın.:)

Yolun hep aydınlık olsun sevgili Hira!

Allah bizleri hep aydınlık yollarda tutsun Leftyciğim.
Depresyon falan benim uydurmalarım... Bilirsin, güzel güzel senaryolar yazarım zihnim kendi haline bırakıldığında :) Neyse ki asıl düşünce öyle değilmiş :)

İnşallah :)

Ben hep olgun , düşünceli, güçlü ve naif bir Hira tanıdım hep :) Yazını çok beğenerek okudum canım seviliyorsunnn

Ben güçlü ve naif’i hiç bir arada düşünmem biliyor musun kLara? Hele kendimde ikisini asla yan yana getirmem. Çünkü hem güçlü hem naif insanlar, imrendiğim insanlardır. İşte bu yüzden yorumun beni onore etti. Teşekkür ederim :z3yzJ6:

Öte yandan..
Son olarak:
Korkmasın kalbin..

Yine beklerim, Rüzgar.

İnsanın kendisi ile konuşabilmesi, kendisini dnlemesi , kendisine dürüst olması ve birtakım çıkarımla bulunması oldukça özel bir durumdur.
İçinde bulunduğun kötü durumun yanlış hatırlamıyorsam aile bireylerinin sağlıkları ile ilintili olduğunu okumuştum sanırım, geçmiş olsun.
Bu durum senin depresyona veya bir girdabın içine sürüklendiğine işaretten ziyade, kendinin , çevrenin ve yaşanılan olayların farkında olduğunu gösterir.
Bu bilinçte olmak da doğru hareket etmek için çok önemlidir zaten.
İçinde bulunduğun durumun, etrafında gelişen olayların bilincindesin, elinden gelen herhangi bir şey ise çareyi de bulacağına eminim.
Nihayetinde sorunu derinlemesine incelersek, çözüme de yaklaşırız.
Esenlikler..

sen ve arkadaşların iyiler
kızlar evet

İnsanın kendisi ile konuşabilmesi, kendisini dnlemesi , kendisine dürüst olması ve birtakım çıkarımla bulunması oldukça özel bir durumdur.
İçinde bulunduğun kötü durumun yanlış hatırlamıyorsam aile bireylerinin sağlıkları ile ilintili olduğunu okumuştum sanırım, geçmiş olsun.
Bu durum senin depresyona veya bir girdabın içine sürüklendiğine işaretten ziyade, kendinin , çevrenin ve yaşanılan olayların farkında olduğunu gösterir.
Bu bilinçte olmak da doğru hareket etmek için çok önemlidir zaten.
İçinde bulunduğun durumun, etrafında gelişen olayların bilincindesin, elinden gelen herhangi bir şey ise çareyi de bulacağına eminim.
Nihayetinde sorunu derinlemesine incelersek, çözüme de yaklaşırız.
Esenlikler..

blackheart, sizi burda görmek güzel. Yorumunuz ve şifa dilekleriniz için teşekkür ederim.
Kendime dürüst olamadığım noktalar var(dı). Yavaş yavaş çözüyorum :)

Hepsi Sensın

Kardeşsin Dostsun Sırdassın Cansın.

Lütfen Dikkat Et Olurmu .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri