Hepinizden çok özür dileyerek yaziyorum

Konu sahibi son olarak 454 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben 3 çocuk annesiyim çok mahcubum buraya yazdığım için ama beni nolur mazur görün sizlerden bir ricam var sizin ve ya çevrenizin kullanmadığıniz kıyafetlerinize talibim çocuklarım için lütfen yanlış anlamayın derdim niyetim para pul değil çok şükür iyi kötü geçim sağlamaya çalışıyoruz ama yetemedigim yerlerde var

Yaren sen karısma kız jfjfjfj

Merhaba

Eğer Konunuzda ciddiyseniz Yönetim onaylı bilgi verirseniz size maddi manevi elimden geldiğince destek olabilirim.
Ancak bu konuda yönetici arkadaşların onayı olması lazım. Ayrıca bayan arkadaşlardan bir tanesi size ulaşabilir ve durumunuzu bana iletirse size hiç yoksa bu kış gününde destek olurum.
Nedir bunlar.
Çocuklardan 1 tanesi İçin
Okul kıyafeti
Kitap kırtasiye ihtiyacı
ulaşım ücreti
Ancak yukardada belirtmiş olduğum gibi yönetici arkadaşladan bir bayan arkadaşımıza durumunuzu anlatmanız gerekiyor.

Ben 3 çocuk annesiyim çok mahcubum buraya yazdığım için ama beni nolur mazur görün sizlerden bir ricam var sizin ve ya çevrenizin kullanmadığıniz kıyafetlerinize talibim çocuklarım için lütfen yanlış anlamayın derdim niyetim para pul değil çok şükür iyi kötü geçim sağlamaya çalışıyoruz ama yetemedigim yerlerde var

Saf mısın kızım sen diyemiyorum yani artık

Ablacım sosyal yardımlaşma dernekleri var belediyeler var neden forum yani ?
Neden bu kizdiniz anlamadim ki ben sadece bir kaç kıyafet için yazdım. Kullanılmış artık ihtiyacı olmadığı için bi kenarda bekleyen bir kaç kıyafet kimseden para talebim filan yok lütfen

Neden bu kizdiniz anlamadim ki ben sadece bir kaç kıyafet için yazdım. Kullanılmış artık ihtiyacı olmadığı için bi kenarda bekleyen bir kaç kıyafet kimseden para talebim filan yok lütfen
Kizmadik bacım niye kızalim anlamakta zorlanıyoruz sadece
Ihtiyacin olabilir evet ama burası doğru yer değil dediğim gibi bunun için sosyal yardımlaşma dernekleri vakıflar belediyeler var
Başvuru yapman yeterli tespit edilir ve yardımcı olunur eminim

Birakin niye dogru yer olmasin. Belki yakininda civarda oturan uyelerimiz vardir ve yardim edicekler

Burda utanilcak bir sebep yok. Bir annenin evlatlari icin yapamiyacagi sey yoktur.

Birakin niye dogru yer olmasin. Belki yakininda civarda oturan uyelerimiz vardir ve yardim edicekler

Burda utanilcak bir sebep yok. Bir annenin evlatlari icin yapamiyacagi sey yoktur.
200 avro ateşle canım o zaman kadına.

Yaşadığım yer küçük yer kimsemiz de yok zaten bir imkan sunuluyor olsa idi buraya yazma gereği duymazdim.cok özür dilerim hepinize teşekkür ederim yine de

Yaşadığım yer küçük yer kimsemiz de yok zaten bir imkan sunuluyor olsa idi buraya yazma gereği duymazdim.cok özür dilerim hepinize teşekkür ederim yine de
Abla yönetimle konuş Yardımcı olurlar
Ya bişi dicem sen konu nasıl açabildin ya jsjdjd ben 2 Yıldır burdayım daha bugün öğrendim telefondan konu açmayı :d

Ablam ben iki yılda anca çözdüm forumda mesaj yazmayı maşallah sen bi kaç ayda konu açmayı bile öğrenmişsin helal

@Yarchitecten hadi git ötede biraz utan gel kjkhkjhkh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri