Soru C Hemen yeni biriyle olmak unutmak mı kaçmak mı?

Konu sahibi son olarak 18 gün önce görüldü

Hemen yeni biriyle olmak unutmak mı kaçmak mı?​

İlişkinin bitme şekline bağlıdır. Bazı ilişkiler sürse bile aslında zihinlerde çok uzun zaman önce bitmiş oluyor ve ilişki sonlandığında da yeni birine şans vermekte zorlanmayabiliyorlar.

Başka birini unutmak için yeni biri ile ilişkiye başlanmaz, bu durum kişinin tamamen kendisini ve karşı tarafı kandırması anlamına gelir. Çivi çiviyi sökmez ve daha fazla tahribata yol açacaktır. Önce duygular bitmeli ve kişi zihin olarak özgür hissettiği zaman da yeni bir ilişkiye başlamalıdır.

Ve bir gün yazmam... İyi geceler demişimdir çoktan.

Arayı fazla soğutmamak lazım..

Bazilari icin kim oldugunun onemi yok.
Olsun, yeter.

• Beğen
Tepkiler: ne
Hemen yeni biri olabiliyosa

Ayrildigin kiside muhtemelen bir oncekinin yeni birisi olan biriydi.

Kisir dongu

hemen derken şu an mı
belki akşama olurum acele etmemek lazım

Şu soruları okuyunca nedense hep bir kalıplaştırılma öğesine eğilim görüyorum,tuhaf.

İlişkideyken de kesin hayatındadır o kişi

ciddi ciddi düşündüm ya

temiz hava lazım bana.

Aşksa uzun süre kimse olmaz
Meşk ise üç gün

Duygusal mevzuların tek bir cevabı yok, herkes için farklı işler süreç. Bazen gönül yorgunluğuyla yeni birine yer açmak istemezsiniz bazen de öyle hissetmezsiniz birine gönlünüz düşer. Hiç kuralı yok bu işin. İki aşk arasındaki zaman, üçüncü kişiye az geldi diye “kaçıyor” gibi bir etiket de hariçten gazel okumak oluyor yani benim fikrim. Ha kimseye yara bandı muamelesi yapmamak lazım o da ayrı bir mesele… Neyse siz bilirsiniz işinizi:d

alan razı veren razıysa bişey olmaz ya

Geri