Hemcinsinle mi karşı cinsle mi dertleşmek sana iyi gelir?

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Hem cinsinle mi , karşı cinsle mi dertleşmek sana iyi gelir?

Karşı cins teselli ederken kafasında planlar yapıyor hemcins ise cebine atıyor ilerde kullanırım diye. En güzeli kafa sesi ile konuşmak.)

Dünyaya kus bakisindan izlerseniz,sizin derdinizin "pale blue dot" oldugunu anlayacaksiniz.

Kimse bilmesin ben kendimi nihayetinde sükuta erdiriyorum

cinslerle isim olmaz ben safkanlarla takiliyom

Hiçbiri. Dertleşmemek iyi gelir. Öyle büyük sorunlarımı kimseyle paylaşmam zaten. Kimseyi düşürmem moral olarak kendi dertlerimle…

çok gizli sırlarımı hiç kimseyle paylaşmam
onun dışında çok yakın ve samimiyetine inandığım insanlarla süregelen konular hakkında konuşuruz

duvara konuşmayı tercih ederim.
en azından akabinde suramda çatlak var diye kendi derdini anlatmıyor

Samimiyetine güvendiğim hemcinslerimle. O da çok nadir. Geriye kalan bütün çevrem dertsiz tasasız biri olduğumu düşünür.

Ben kimseyle dertleşmem ki. Ağlarım ben. Dalarım çok ufak, gözümden yaş dökülür, hiç çekinmem he, en keyifli masa, en kıyak yerde mühürlemem gözlerimin vanasını, şıpşıp ayaküstü dökerim yaşları, peçeteyle tıptıp siler, "evet ne diyorduk, işte onu diyorum bordo çok güzel bir renk, ceket-yelek-süeter dediğin bordo olacak..." der, ne oldu ya? filan dediklerinde, gözyaşı borcum vardı onu ödedim, karıştırmayın şimdi, derim.

Hemcinsimleyken gözyaşı dökmek isterim çünkü karılar maalesef kendileri silmeğe kalkışıyor gözyaşlarımı, ay ne gerek vardı , senin de canına minnet he, teselli ayağına. Ayh.

Hemcinslerim çoğunlukla kıskanırlar beni kuyumu kazarlar istisnalar da var tabi ama karşı cinsle dertleşmek daha iyi geliyor duruma farklı bir bakış açısı ile yakalıyorlar tavsiyeler veriyorlar hoşş oli:))

güvenmediğimle konuşmam

İçimde biriktiriyorum çünkü herkesten daha çok sadığım kendime

Erkekler bir tık daha mantıklı konuşup, teselli edip anı kurtarmaktan ziyade gerçekçi çözümler ürettikleri için hemcinslerimden ziyade onların fikirlerini almaya daha çok yatkınım.

Hemcinslerimiz maalesef konuşup anlattıklarımızı ileride bize karşı kullanmaya daha müsait. Karşı cins öyle değil hemde olaya farklı yaklaşıyorlar, farklı tavsiyeleri oluyor vs vs.

Ağlanıp dövünmenin hiçbir türlüsü bana iyi gelemiyor yeğenim.

Karşı cins gerçekçi oluyor hemcins ise kalbinin kırılmasını istemediğinden gerçekleri saklayabiliyor o yüzden hangisini duymak istiyorsam ona gidiyorum

Geri