Hemcinsinin iltifatlarını mı samimi buluyorsun, karşı cinsinin iltifatlarını mı?

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü

Hemcinsinin iltifatlarını mı samimi buluyorsun, karşı cinsinin iltifatlarını mı?​

Kişi yüzünüze seviyorum diyip arkadan sallamıyorsa hemcins de samimidir karşı cins de…

Iltifat demeyelim ona olani soyluyor diyelim.. severim.. edin..

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
İltifatı eden samimi bulduğum biriyse inanırım yoksa yalan dolan

Hemcins aynı zamanda karşı cins ise peki, ya da karşı cins, çok cins ise ? Ve her ikiside "iltifat değil gerçekler bunlar" a bağlıyorsa ?

Ya ne bilirim erkek erkeğe iltifatta bku çıkarılmamalı .dd

Bu konuda karşı cinsi biraz samimiyetsiz buluyorum. Süzgeçleri yok herkese iltifat edebilme potansiyelleri çok yüksek. İltifat eden kişiyi tanırsanız ancak samimi olup olmadığını anlayabilirsiniz. Fakat hemcinslerime sonsuz güveniyorum. Kadınlar birbirine hissetmeden kolay kolay iltifat etmez.. :)

Hemcinslerimle fazla samimi olmuyorum.Bana iltifat edene rastlamadım. ( kıskançlıklarından)

Önce gözlerinin içine bakarım, sonra zihnini okurum. O da anlar kendini ifşa ettiğini ve gözlerini kaçırır. Ama çok geç, aklını, fikrini, niyetini okumuşum bir kere. Pişman olur ve iltifatını geri alır. Kendimi iltifatlara şımarttırmam.

saplarla ne işim olur ya

Karşı cinsinkini daha samimi bulurum. Arada kıskançlık vs olmaz sonuçta.

aranılan başlıklar
karşı cinsin tabiki : P

Yerinde, alt yapısı olan her iltifat hoşuma gider fakat daha yeni tanımış ya da dogru durust beni görmemis "çok güvenilir bir insansin"
Al işte.
Bundan rahatsız olmak paranoyaklik değil, rahatsız olmamak histerioniklik.

Yakışıklılığı veya güzelliği bir kenara bırakın,

bu hayatta herkesten sitayiş alabileceğiniz, herkesin sizden olumlu konuşabileceği tek şey vardır, kibar olmak... Kibar insan her kapıyı açar fakat bu da bir tıynettir, sonradan olmağa çalışırsanız içinizdeki hanzo sizi ele verecektir.

Kibar olacaksın, herkes tapar sana. Birine bin katarsın.

Geri