Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yanındaki erkek öyle her kadına tenezzül ediyorsa zaten ortada sorun vardır ve doğru erkekle beraber değilsindir.Varoş takımının ortamda güzel kız görünce maymun gibi kocasına sarılması mevzuları.
Hiç farketmiyor Lefty adamın ne olduğu önemli değil kadının bu içindeki varoş ruh yaptırıyor bunu maalesef ama kimse kimsenin sahibi değildir keşke insanlar böyle düşünse yapacak olan her şekilde yapar kadının orda elini tutması sarılması bu benim kocam imajını vermesi hiç bişey değiştirmiyor ucuz hareketler bunlarYanındaki erkek öyle her kadına tenezzül ediyorsa zaten ortada sorun vardır ve doğru erkekle beraber değilsindir.
Kaliteli bir erkeğin ilişki anlamında o tip kadınlarla yan yana geleceğini sanmam ancak tabii yanılmış da olabilir.Hiç farketmiyor Lefty adamın ne olduğu önemli değil kadının bu içindeki varoş ruh yaptırıyor bunu maalesef ama kimse kimsenin sahibi değildir keşke insanlar böyle düşünse yapacak olan her şekilde yapar kadının orda elini tutması sarılması bu benim kocam imajını vermesi hiç bişey değiştirmiyor ucuz hareketler bunlar
@illusion değil mi bu?....... sahiplenen kadın nasıl tutar gördük anlıkta.lsdjf
sdklfjsdkjf yükseldim.........sinsi değilim en azından, sallamiyormus gibi yapıp kurulmuyorumbsjhssj
simay benim karım ulan
Çok iddalıyım yapmadım yapmam…kadınların ben yapmam ki dediğine bakmayın, yaparlar.