hem eski hem de yeni olarak selamlıyorum.

• Kullanıcı Melis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Konu sahibi son olarak 64 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhabalar efenim, eskiyim çünkü üyelik tarihime bakacak olursak seneler geçmiş. yeniyim çünkü yeni yeni dolanmaya başladım buralarda. yani bence uygunum tanışıp konuşmak için :p
Hilal sayesinde buradayım. ona sevgilerimi iletmezsem olmaz. bi de sevenler az sevsin ihih.
tanıdığım birkaç üye daha varmış tabi buralarda. en minnoşlarından olan Melodram'a da sevgilerimi sunuyorum. çok yabancı hissedemedim kendimi hal böyle olunca ahahjöçjs. belki başka bildiklerim, sevdiklerim de vardır kim bilüür.
neyse ayırt etmeyeyim şimdi ve hepinizi yeniden sevgiyle selamlıyorum:meleek:
adımı taşıyor zaten kullanıcı adım. boyozların diyarı, çiğdeme çiğdem denen yerdenim ahah :0BYW8W: şimdilik benden bu kadar, iyi kalınız :3::3:

ballı cöregim benim. seni buraya getireme kadar bi tarafım catladı. Alper i az ugrastırmadık. senin bunlardan haberin yok tabi..neyse iyi ki de getirdim seni, sıra korcan efendide :p

bakın arkadaşlar biz daha kalabalığız, bir gün forumu ele geçirmek istersek ben varım.
aşırı kalabalık ve güçlüyüz, üstelik eskiyiz de.
bulun beni derhal, yapalım bunu <3
zaten senelerdir hayatımda olan ama bir kez daha forumda karşılaşıp, geçmişi hatırlatan melisitom, hoş geldin, iyi ki geldin.
her yerde bir tanıdığı olan, eli kolu uzun sülalenin dayısı gibiyim, dikkat edin bana, bi pislik döndürebilirim. :D

Bütün tatlı burada sanırım :p
Hoşgeldin melis (:

@X; teşekkür ederim.

Morsalkım; teşekkür ederim size de.

nezaket gösterip hoşgeldin diyenler olarak isminizi bağışlarsanız en azından tanımaya başlayabilirim, böyle hala yabancı kalmaya devam ediyorum :p

Hilal; benim canım kardeşim, benim buraya gelmem hiç de zor olmadı bi kere.. burası değişip dönüşürken kafayı yemiş, tamamiyle dönüştürenlerin problemi.:GE30X3: neyse öküzlük etmeyip Alper beye bir teşekkür edeyim bari. ikiniz de sağolun hiçbir şeyden haberim yokmuş benim.. yav korcan gelse geldiği gibi gider, durmuyor ki durduğu yerde :d benle yetin artık, by

Melodram; acaba denesek mi? kazanırız ona şüphem yok hiç. ama boşver, uğraşmayalım şimdi ahah. yıllaaaaaar ah yıllar, büyüyüp eşek kadar olup buralarda da denk geldik. sen de iyi ki buradasın canımsu.
"her yerde bir tanıdığı olan, eli kolu uzun sülalenin dayısı gibiyim, dikkat edin bana, bi pislik döndürebilirim."
bu dayılar çok iş görür yalnız, kapını çalarım :D

Aze; ya galiba öyle ben de tam anlayamadım. tatlıdan olmayan var mı acaba varsa söylesin hihi, hoşbuldum tişkürler. nickinle hafızalarımdasın :'(

UrophLed; Teşekkürler :b4qPgY:

Ama oradaki aze ben değildim melis.... :d
Ben emek.....:10h96c0:

emek olduğunu biliyorum Aze ama adın da emek değildir heralde :p aze'nin adını hatırlıyorum malesef ahahsa

• Beğen
Tepkiler: Aze
Azərbaycandan xoş gəlmisiniz

emek olduğunu biliyorum Aze ama adın da emek değildir heralde :p aze'nin adını hatırlıyorum malesef ahahsa

Jdksjd yok değil bilmiyorsun sandim o diğer azeyle karıştırıyorsun diye düşündüm hiç benzemiyorduk o kızla azeyi benden önce calmis....
Şimdi böyle yaziyorum da o da uyeymis bi de buraya of kavga çıkar... :p
Hosgeldin tekrardan (:

Jdksjd yok değil bilmiyorsun sandim o diğer azeyle karıştırıyorsun diye düşündüm hiç benzemiyorduk o kızla azeyi benden önce calmis....
Şimdi böyle yaziyorum da o da uyeymis bi de buraya of kavga çıkar... :p
Hosgeldin tekrardan (:

yo yo hiç karıştırmak istemem :d geçenlerde gördüm de emek olduğunu yazdığını oradan biliyorum. yoksa karıştırabilirdim haklısın hihi. yaaaa hahaha kavgayı severizz, şahsen çok tanık olduğumdan sorun olmaz, bırak renk gelsin :D hoşbuldum tekrardan sağğ ol :')

• Beğen
Tekrar hoş geldin o halde : )
Keyifli forumlar, daim olursun umarım.

şu an burada tek eksiğin ''dramelodi'' olduğunu düşünen eskiler, layk. :D

• Beğen
angie - teşekkür ederim.
Vague - hoş buldum sağ ol :anla: yani benim sağım solum belli olmaz ama umarım :')

Melodram - az öncee aklımdan geçti desem :D gelse ya, yok mu niyeti? atarlı giderli bi abla şart buraya hahah :d

angie - teşekkür ederim.
Vague - hoş buldum sağ ol :anla: yani benim sağım solum belli olmaz ama umarım :')

Melodram - az öncee aklımdan geçti desem :D gelse ya, yok mu niyeti? atarlı giderli bi abla şart buraya hahah :d

yok ya, o şu an dünyaya sövmekle meşgul, forumda 2 gün barınamaz sövmekten :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri