-Hem aşık, hem de akıllı olamazsın- diyen Francis Bakon'a katılıyor musunuz?

Konu sahibi son olarak 197 gün önce görüldü

Francis Bakon'a katılıyor musunuz?

• Evet.

Kullanılan: 16 64.0%
  • Hayır.

Kullanılan: 7 28.0%
  • Fikrim yok.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Diğer/Belirtiniz;

Kullanılan: 2 8.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
-Hem aşık, hem de akıllı olamazsın- diyen Francis Bakon'a katılıyor musunuz? :dusun:​

Neydi o, aşk kapıdan girince akıl bacadan çıkarmış.
Sanırım katılıyorum bu durumda.

Hem aşık hemde aptal olan yanmış demektir yukarıdakı sozde cok dogrudur

Sonucta ask beyini hasta edip mantikli dusunmeyi engelleyen bir algi bozukluguna sebep oldugu icin %100 katiliyorum.
bu da gecici oldugunun kaniti.devamli boyle olsaydi insanlar yasayamazdi.

Tamamen katılıyorum. Durum vaziyet onu gösteriyor.

Kendi açımdan bakınca kesinlikle katılmıyorum bana ters çünkü ikisinden birini kullanamassam biterim o yüzden hem aklımı hem kalbimide sonuna kadar kullanıyorum..

ama etrafıma bakıyorum diğer ilişkilere arakadaşlarıma vs. adam lafı cuk diye oturtmuş aga çok haklı..

Önceden olsa kesinlikle katılırdım ama olgunlaştıkça anlıyorum ki insan AşK ın yanında mantığıda arıyor aklını kullanıyor...

Helal olsun adama çok güzel cümle kurmuş. Kesinlikle katılıyorum..

duygulari anlamlandirmaya calisirsan onlari kaybedersin diyen murat mentes hakli bence.
zira ask bir beyin hastaligidir. dogru dusunme yetini kaybedersin.

ask oldugu yerde akil cok olmuyor yani kararlarda akili dinlemek zor yapan olursa helal

Belki yaşamasaydım bu durumu kesinlikle hayır diyebilirdim.
Ama %100 haklı bir söz eğer aşıksan aklını kullanamıyorsun mantıklı hareket edemiyorsun asla yapmam kesinlikle yanlış dediğin ne varsa hepsine işte bu doğru karar diyorsun.

Biraz hafif davranabilir bazı konularda, ama çok ciddi konularda mantıklı davranır sanırım :)

Katılmıyorum. Çünkü; ne geri zekalılar tanıdım, aşktan anlamıyorlardı, aşk nedir bilmiyorlardı. Aşk; kin ve sevginin sentezidir. Herkeste de olabilir. Gerizekalılarda olmayabilir :) Aşık olan zaten yanlış ve mantıksızlığın farkındadır ama buna rağmen devam eder sadece :)

Aşık olunca karşındakine sınırsız iltimas tanıyosun, hatalarını hep görmezden geliyosun, onun karşı duramadığın tutumları sana zarar verebiliyo bi yerden sonra. Evet, vücudunda salgılanan aşka bağlı hormonlar sanırım beynin doğru düşünme yetisini felç ediyo :)

Geri