Helin Kandemir: Marka takıntım yok

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Helin Kandemir: "Modayı yakından takip ediyorum ama rahatlığımdan asla ödün vermem. Şık olmak güzel ama marka etiketine ihtiyaç duymuyorum. Marka takıntım yok."

Rahatlık her şeyden önemli ve marka ile itibar sağlama çabası anlamsız ancak bazı ürünlerin kalitesini de marka belirliyor, bu sebeple yerine göre karar vermek gerekir.

Marka takıntılı insanlar her yerde o markaların görünmesi için çaba sarf eder ya da sürekli dile getirirler.

Rahatlık her şeyden önemli ve marka ile itibar sağlama çabası anlamsız ancak bazı ürünlerin kalitesini de marka belirliyor, bu sebeple yerine göre karar vermek gerekir.

Marka takıntılı insanlar her yerde o markaların görünmesi için çaba sarf eder ya da sürekli dile getirirler.
Rahat giyinmeyi bende çok seviyorum marka takıntım yok lakin bazı ürünlerde de marka şart bu bir gerçek özellikle iç giyim ve ayakkabıda üst düzey konfor sağlıyor

Biseyler kesme tahtasıni Karaca dan almış video çekerken onu gösteriyor bazıları biz diyecegiz ki oooo şuna bak.Karacadan almis ))

Bu tür açıklamalar yapıp doğal görünme çabası içine giren ünlülerin içtikleri suyun bile markasına dikkat ettiklerine, gittikleri programlarda vs marka şartı koştuklarına çok eminim ya.

Geri