Helen (Hülya)

Konu sahibi son olarak 646 gün önce görüldü
beni radio yayinindayken az cekmedi sagolsun seside kendisi kadar tatli :D

sesindeki güzellikmi gözlerine yansımış gözlerindeki sesinemi tam çözmüş değilim böyle orijinal bir insanla tanışmayalı uzun süre olmuştu yalnız yemek yapmayı bilmiyor kek börek yapıyo valla dedi evde kaldı evde :cici:

Foruma ilk geldiğimde en çok dikkatimi çeken kişiydi, hâlâ da öyle. Gözlemlediğim kadarıyla hoşgörülü ve güler yüzlü. :cici:

yayınlarını çok sevdiğim eskilerden çok dinlediğim bir dj üyemiz , hala devam ediyormuki yayınları

doğumgünüsün olduğu gün ben üye olmuştum yanlış hatrlamıyosam o zaman biraz sohbetmz olmuştu bi içim ısındı sıcak sevdimm tatlı bişi o sevdirio hemen kendisini yayınınıda dnlemek kısmet olmadı ama umarım dinlerim bi gün :rolleyes:

Helencaazım;
O tam kafa dengi bir insan. Ortama ayak uyduran eğlenceli sempatik komik cana yakın bir üye. Ayrıca ona takılmayı ve onunla uğraşmayı seviyorum zira espri anlayışı üst seviyelerde.

Ve bana yaptığı sürprizle sanal alemde unutulmayacak insanlar arasına girmiştir. Bana kendiliğinden avatar yapıp gönderdi o an çok mutlu olmuştum hala hatırladıkça mutlu oluyorum.

Radyo dinleyen biri değilim hiç dinleme fırsatım olmadı umarım bir gün dinlemek nasip olur.
Hayatta her şey gönlünde olsun appam :p

Hala sesini duymayı başaramadığım dj sevdiceğim :honk:

Sıcak kanlı ,sessiz,hanfendi candan kendi halinde kimseye zararı olmayan bir arkadaşım ortak noktamız dj olmamız onu cok seviyorum :srl:

Tanımadığım halde sevdiğim üye. :)

Bir resmini paylasti, ve yine büyüledi forumu.
Forum sayfasini acinca pembe bir sis bulutu kapliyor ortaligi :p
Karakterine, durusuna, insan okuma kabiliyetine hayranim.
Bir insani foruma baglayan, saygi , sevgi duydugu insanlar vardir ya, Hülya da onlardan biri benim icin.

Tani$in ve ayricaliklilar listesinde yerinizi alin .p

Hülya

Sana yazmak için dolu dolu cümleler aradım aslında..
Mücadele ettiklerin, seni hayata bağlayan, dilinden düşürmediğin o şey
burda hepimizden farklı ve ayrıcalıklı olmanı sağlıyor.
Çok ılımlısın, olgunsun, merhametlisin. Kolay kolay kimseyle kavga
etmeyeceğine, bulunduğun ortamda hep dengeleri kuracağına eminim.

Gözbebeğin hep iyi yerlerde olsun,
Herşey gönlünce olsun Mavilim :)

Helen olduğu dönemler ona karşı ön yargılıydım.Bahsettiğim durum eski forumlardan kalma bir durumdu.
Hiç tanımazdım ama hoşlanmazdım.Bunu kendisine burada dile getirdim.Fakat güzel yüreği normal karşıladı ve biz birbirimize bir adım attık. Sonrası gel zaman git zaman geçen facede ekledim sohbet ettik.
Anladım ki ; kocaman sevgi dolu bir yüreği,hayatta gerçekten mücadelesini verdiği şeyler var.
Yüreğinin hiçbir zaman kirlenmemesi dileğiyle.Çok çok teşekkür ederim.
İyi ki tanıştık diyelim. (:

Zamanın eskitmediği üyelerden. :p Vefalı yönüyle ilgimi çekti.Sert bir mizacı varmış gibi gözükse de içinde merhamet dolu bir kalp taşıdığını düşünüyorum.Güçlü,enerjik bir kadın. Mutlu & esen kal.

Hülya, heLen,
İyidir Hülya.

Dert Tasa Dinler, Yardımcı Olmaya Çalışır Sağolsun.
Sessiz ve Sakin Modaretörlerimizden.

Saygılar Efenim.

Ben konuyu görmemişim :) Hülya hanımefendi dediğim ağırbaşlı ama aynı zamanda samimi, sımsıcak bir arkadaş.Uzaktan uzaktan severim sempatik bir hatundur ama artık daha yakından tanışacağız:) Her daim mutlu olman dileği ile canım

Forumda çokça sevilen bi isim, duruşu sağlamlardan :)

beğeniyle dinlenilen dj. sıcak kanlı dost canlısı birine benziyor. zamanla kendisini daha iyi tanıyacağız ayrıca yakında mod. olarak aramızda görmekten keyif duyacağımız üye.

son günlerde tekrar aktif olup bizlere kendisini tanıma fırsatı sunan eski üye. sözlüğüme anlaşamadığımızı yazmış olmasına anlam veremedim. umarım farkında olmadan yanlış anlaşılacak bir şey yazmamışımdır. çünkü ne ben ne de zat-ı alileri anlaşılmayacak kişiler değiliz. kendisiyle ilgili izlenimlerimde uyumlu, sevecen, sakin biri olduğunu görüyorum. fırsatını bulduğumda radyo yayınını dinlemek istediğimi belirteyim ki bir çok kez dj'lik konusunda başarılı olduğunu duymuş ve okumuştum. tamm bir çok kez biraz abartılı oldu sanırım bir kaç kez diyelim :liv: söyleyeceklerim bu kadar, saygılar, sevgiler...

Hemşom oluyor kendisi :D önyargılıydım aslında radyoda ki neşesini görünce yıkıldı hepsi djlikte başarılı gerçekten :D

Emre bu konuyuda yanlışlıkla silebilirsin aslında :D

Kendisi eskiden daha aktifti artik o kadar vakit ayiramiyor sanirim yinede arada burada gormek guzel. Caliskan bakimli ve cok iyi bir anne. (: dj ligine zaten diyecegim hicbirsey yok. Yayinlarini takip etmeye calisiyorum ve cok begeniyorum. Onunla muhabbet ederken hic sıkılmazsiniz. Neseli olgun ve seviyelidir. Diledigi gibi olsun hersey. (:

Beni tanımıyormuş ama hep gülüyormuş :D
Tanımıyorum bend
e ama sevdim
23-Şubat-2013, 12:06

senin buraya yorum yazman yasak silecekler kihlkih :D
bu aralar bana soğuk :icon_yillarcaezildi

4 sene önce ben :gamer: ona göre uzak durun.

Geri