'Helallik vermiyorum' diyen memur görevden uzaklaştırıldı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

CHP'li Veli Ağbaba, Adli Tıp Kurumu’nda mühendis olarak çalışan ve 11 yakınını depremde kaybeden Mesut Polat’ın, WhatsApp durum mesajına “Adıyaman’dan helallik istiyor, helallik vermiyorum” diye yazdığı ve Adalet Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırıldığını belirtti.​

Reis isterde vermezsen tabiiki gereken cezayı alırsın demi @ibadeath .
Bir de bunlar oruç tutuyorlar. Heekes sana helallik vermek zorunda mı? Bu yaptığınız günah değilmi?

Kul hakkı ile karsisina cikmak gibi bir durum soz konusu ondandir diyecegimde. Adamların ulkenin degil tum andromedanin kul hakkini yemistir bu zamana kadar.

Kimse hakkını zorla helal etmek zorunda olmadığı gibi gönülsüzce helal etmenin kime ne faydası olabilir?

"helal etmiyorum" demek = halkı kin ve düşmanlığa tahrik + devleti ve kurumlarını aşağılamak + vatan hainliği + fetöcülük + chpye oy vermek

Sorun Mesut Polat'ta değil, esas sorun muktedire yaranmak için Mesut Polat'ı jurnalleyen tipte. İçinde bulunduğumuz dönemin en büyük problemi bu tipler. En nihayetinde ortada istenmiş bir helallik var ve bu talebin muhatabı da bu talebe olumsuz karşılık vermiş. Ortada ne bir suç var ne de başka bir husus. Madem helallik isteniyor, buna gelecek cevabın da olumsuz olmasına hazır olunmalı. Adil bir dünyada Mesut Polat'ı değil, o jurnalciyi görevden uzaklaştırmak gerekti. Siyasi dertleri ve belki de çıkarları yüzünden vicdanı kaskatı hale gelmiş bir mahlukun ne bu ülkeye ne de bu millete katabilecek bir şeyi vardır.

Geri