Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Annesi besmelesiz,abdestsiz emzirmezmiş.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Halkı soymak haram değil demi. Yobazlığın neyini savunuyorsun.O kız türlerinden sanırım Almanya'da var marketlerde helal marka Şarküteri ürünleri satılıyor. Burada harama helal'e bakarsan adın yobaz oluyor.
Ya sana bir zerzevat kadar ehemmiyet vermiyorum. Hani özgürlükçü demokratik laik bir insansın yaHalkı soymak haram değil demi. Yobazlığın neyini savunuyorsun.
Kusura bakma takkiye yapana saygı duyulmaz. Yav haram, helal nedir biliyorsan konuş, sadece işine geldiğinde değil. İslam'a inanıyorsun ve İslam'da halkı soymak, aldatmak, yalan söylemek,...... haram değilmi?Ya sana bir zerzevat kadar ehemmiyet vermiyorum. Hani özgürlükçü demokratik laik bir insansın yaBir zahmet önce saygı duymayı fikirlerinle kendini savunmayı öğren. Ayrıca benimle uğraşarak prim yapmaya da çalışma beni takip eden yok(en azından buradan) bundan bir getirin olmaz.
Yazık Hayır devlet bile senin okuman için o kadar hizmet tahsis etmiş Bari bunu yapmasaydın. Neyse utanacağın gün Lütfen gelip bana haklıymışsın deme görüşürüz. Artık bu bağnazca muhabbetine daha fazla katlanmak istemiyorum Bir zahmet yazma. Çocuklar için güzel platformlar da var git orada şansını dene..Kusura bakma takkiye yapana saygı duyulmaz. Yav haram, helal nedir biliyorsan konuş, sadece işine geldiğinde değil. İslam'a inanıyorsun ve İslam'da halkı soymak, aldatmak, yalan söylemek,...... haram değilmi?
Eğer haramsa yıllardır faiz sebep enflasyon sonuç deyip, ben burada kaldığım sürece faiz inecek deyip Nas'ı işaret edip enflasyonu sonuç itibarıyla uçurup halkın alım gücünü düşürdükten sonra sanki geçmişte hiç bir şey dememiş, yapmamış gibi davranıp faizi daha dün %25'e çıkartana karşı neden susuyorsun? Hani saygıdan ve omurgalı olmaktan bahseden sensin ya. Yav senin gibiler Allah'tsn zerre kadsr korkmuyorlar, sadece kullanıyorlar. Neyinize saygı duyalım?
Kendinden bahsetmişsin. Neyse omurgalı olmadığını da böylece öğrenmiş olduk.Yazık Hayır devlet bile senin okuman için o kadar hizmet tahsis etmiş Bari bunu yapmasaydın. Neyse utanacağın gün Lütfen gelip bana haklıymışsın deme görüşürüz. Artık bu bağnazca muhabbetine daha fazla katlanmak istemiyorum Bir zahmet yazma. Çocuklar için güzel platformlar da var git orada şansını dene..