Hel

Konu sahibi son olarak 4023 gün önce görüldü
fransız abla gittiği için konusunu ben devralıyorum.

bonjur günlük.
bugün annemle birlikte tarhanalı kruvasan yaptık. tarhana türkiye diye bir ülkeden gelmiş, türkiyeyi ben ingiliz sömürgesi bir ülke diye biliyordum oysaki değilmiş, halkın kendi kendi gıdıkladığı bir yönetim şekliye yönetiliyormuş çok eğlenceli bi ülkeymiş.

ayrıca bugün hagvırts büyücülük okulundan melez prens ile ilişkimizin ilk günüydü. sitarbaksta kahvelerimizi yudumlayıp paris sokaklarında izmir marşı söyledik.

neyse sütlü çayımı içmeye gidiyorum, hola.

bonjur günlük.
bugün annemle birlikte tarhanalı kruvasan yaptık. tarhana türkiye diye bir ülkeden gelmiş, türkiyeyi ben ingiliz sömürgesi bir ülke diye biliyordum oysaki değilmiş, halkın kendi kendi gıdıkladığı bir yönetim şekliye yönetiliyormuş çok eğlenceli bi ülkeymiş.

ayrıca bugün hagvırts büyücülük okulundan melez prens ile ilişkimizin ilk günüydü. sitarbaksta kahvelerimizi yudumlayıp paris sokaklarında izmir marşı söyledik.

hahahahaha ciktisini aldim knk.:zuha:

bonjur günlük.

hmm bir kere ben Hogwarts i bitireli cok oldu IQ cok yuksek geldi onlara buyuculuk yeteneklerime yetisemedileri bile :D

how does a mocking jay mocks? how do one stops a mock?

böyle güzel fransız ablalar, böyle güzel fransızca şarkılar var da NİYE BİZE HABER VERMİYON FRANSIZ ABLA!!!

[YOUTUBE]K5KAc5CoCuk[/YOUTUBE]

Jeg ønsker at du se på mig

stellan skarsgård beni yine hic sasirtmadi... yine

Geri