Heisenberg Macaristan Budapeşte Tutuklandı

Konu sahibi son olarak 1731 gün önce görüldü
Y4GGka.jpg

Forumun sevilen üyelerinden Heisenberg, Macaristan Budapeşte'de tutuklandı,bilgiler gelince aktaracam :(

Şu kel polisle Heisenberg arasındaki ele benzeyen şey ne?
Ben onu merak ettim.d

Arkadaşlar dalga geçmeyin arkadaşımız tutuklanmış biriniz diyor kel polisle Heisenberg arasındaki ele benzeyen şey ne,biriniz diyorsunuz yemedik biz vs...

Evraklarda sıkıntı vardır interpol yada uluslar arası bültenle aranmıyorsa direk niye tutuklasınlar ki tutulanmışa benzemiyor evrak eksik sıkıntısı var gibi geldi bide Türkiye diil dünya komple karışık sıkı tutuyolar

Resmi kim çekende tutuklumu geçmiş olsun

Beni tutuklayabilicek bir polis daha doğmadı be :asd:
Uluslararası suç örgütü kurmak ve yönetmekden sabıkam varmış djdjdjdjdksl :asd:

Beni tutuklayabilicek bir polis daha doğmadı be :asd:
Uluslararası suç örgütü kurmak ve yönetmekden sabıkam varmış djdjdjdjdksl :asd:

Yaa uyuz neden bozdun hemen yaa :trip:
zaten kimse inanmadı bizimforum cin gibi :asd:

Yaa uyuz neden bozdun hemen yaa :trip:
zaten kimse inanmadı bizimforum cin gibi :asd:

Ya bozmadım
Kimse inanmadı zaten :D

Tamam tamam gerçeği açıklıyorum :d
Yolda bi çanta buldum içine baktığım da belgium goverment bilmem ne bilmem ne devlet evraklarını andıran bi çanta buldum sahinine baktım ama bulamayınca karakola götüreyim bari dedim orada kayıp eşya ile ilgili form dolduruyorduk :)

Sıkıntı yok tatil on numara devam ediyor :cici:

Ya bozmadım
Kimse inanmadı zaten :D

Tamam tamam gerçeği açıklıyorum :d
Yolda bi çanta buldum içine baktığım da belgium goverment bilmem ne bilmem ne devlet evraklarını andıran bi çanta buldum sahinine baktım ama bulamayınca karakola götüreyim bari dedim orada kayıp eşya ile ilgili form dolduruyorduk :)

Sıkıntı yok tatil on numara devam ediyor :cici:

Aferin hep böyle ol, ama para dolu bi çanta bulursa bize getir forumca yiyelim :asd::asd:

Geri