Heillsfhyst / Oiseauderose / Lillehvidulv

🕒 Konu sahibi 16 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oiseauderose

Josephine kendisini geliştirmiş bir arkadaşımız.
Sempatik ve cana yakın. İnsanlarla diyalogu çok güzel.
bir de bu yazı tipini kullanır.

:icon_wink:

Kendisini reelden bi arkadaşıma benzetiyorum , çok sempatik , neşeli birisi ayrıca kitap okumayı çok sever kültürlü ve bilgilidir :)

Nickini okumayi basardigim gun hayatim degisecek,hissediyorum.

Sempatik biri.

Cok sirin biri o bence:)
Guler yuzlu oldugunu dusunuyorum pozitif bi enerjisi var film ve muzik kulturu gayet iyi bence.
Turkce aksanini merak etmiyor degilim.

Üye nickini değiştirdiğinden karışıklık olmaması amacıyla başlık düzeltilmiştir.

Oldukça keyifli birine benziyor. Forumun yeni ve renkli üyelerinden.

Heillsfhyst :p

Cok sempatik, samimi ve oldukca cana yakin birisi :p
Tanimadan sevdigim ender uyelerden :hi:

J'espère que tu resteras avec nous longtemps, je pense sincèrement que tu es une personne bien :p

Heillsfhyst nicklerini bir türlü okumaya başaramadıgım yaklasıkk 297371 tane adı olan cana yakın ve sitede sevdiğim tatlış üyelerden :D

Heillsfhyst cok neseli ve karsisindakilere cok kibar olan ve herkesle sicak sohbeti olan bir arkadasimiz. Kendisini tanidigima cok memnunum. Iyiki varsin aramizda Heillsfyst ( Nickini ezberleyebilirsem ben burda admin olurum kesin :D)

Eğlenceli,kültürlü,hareketli birine benziyor.

Henüz fazla sohbetimiz olmadi ama cok cana yakin ve eglenceli ayrica cok saygili ve neseli birine benziyor aramizda olmasi cok güzel

melez olmasıyla bu kadar övünen başka bir melez tanımıyorum.
alt tarafı insansın yahu, neden elma ağacına aşılanmış armut gibi davranma ihtiyacı duyuyorsun anlamıyorum. ehehe

üslubunu beğendiğim bikaç kişiden birisi. hiç yaşının insanı da değil. pis yedili izlemesi gereken dönemde doctor who, sherlock falan izliyor. ne biçim ergenlik la bu?

Heillsfhyst.
Nerelerdesin kız yine? Kendini özletme, ara sıra gel demiş olmam gerekirdi halbuki. :p
Bu forumdaki, hatta çevremdeki tüm insanlardan daha zeki olduğunu düşündüğüm dünya tatlısı insan.
Gel, bizi de neşelendir yahu. Ayrıca tanıdığım en bıcır bıcır olan insansın.
Özledik vallahi. : (

Konuyu güncelleyeyim de bi dinleyeyim sizden bu kızı ben.
Pek sevimli bi profili var, kendisi nasıl biri?

Kendisi bana eski western filmlerinde oynayan bayan oyuncuları anımsatıyor. Başarılı ve bilgili bir arkadaşımız .

Eskiden aktifti sonra ben gidiyorum dedi gitti.
Gosling hayranıydı o da :dyg:
Sevimli kerata :honk:

Avatarlarında kendi fotoğraflarını kullanıyor sanırım kısa kıvırcık saçlarını sevdim avrupai bir havası var diyordum gerçekten de varmış sağlıcakla

insanlar bayan bir şempanze ve domuzun çiftleşmesi sonucunda ürediler şeklinde teorem paylaşmıştı forumda, görünce direk aklıma geldi .p
yaşının üzerinde bir olgunluğa sahip, tatlı biri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri