Heillsfhyst kimdir?

Konu sahibi son olarak 4033 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hep buldugum sacma nicklerle caninizdan bezdiriyorum sizi :D
Okunusu: haylsfüyst Eski nors dili.

Daha once boyle bir konu acmistim ancak bazi kisilerin, terbiyesizce demek istiyorum, davranislarindan dolayi kapatilmasini istedim. Bazi bilgileri eklemeden tekrar acacagim.

Benim cok adim var ancak evde Lou, arkadaslarima Alexis ve babama Carina'yim. Annem Fransiz babamsa Danimarka-Ingiliz melezidir. hatta su an revacta olan Vikings dizisindeki Vikinglerdeniz sizi Ragnara sikayet ederim bakin haa :D :heyoo:

Fransa Nice'te dogdum ve 5 yasimdayken gezgin ailemin pesinden suruklendim. Bir sene Londra'da bir sene Kopenhagda yasadiktan sonra ailemler en sonunda Turkiye'de su an yasadigimiz yere yerlesmeye karar verdiler. Yurtdisi yazdim cunku yasanan olaydan sonra degistirdim,yani nerede yasadigimi bilen biliyor su ana kadar ogrenen biliyor. 2 sene Turkiye'de zar zor ittirilerek Turkce ogrendim :D Bir dadimiz vardi onun benim Turkcem'deki emegi buyuktur :D

Genelde olumlu taraflarini gormeye calisirim bir konunun,problemin. Bazen beni soguk bulurlar bazen cana yakin bence insanlarla yaptigim ilk konusma yani tanisma animiz da cok onemli bunda.

Resim yapmayi cok severim, not defterimi yanimdan ayirmam, azicik gitar calabiliyorum ve biraz piyano,dedem cok sever piyano. Kitap okumaya bayilirim daha once de soyledigim gibi kitap okumak icin ozel alan yaratirim kendime. Pek fazla kahve insani degilim ama caya bayilirim yani mumkun olsa 7/24 cay icebilirim, ki su yerine cay tuketisligimde coktur :D

Yuzmeyi severim ve birazcik patene biniyorum. Dizi izlemeye bayilirim, cok severim hatta bazen dizi izlerken sinavlara calismayi geciktiriyorum :D

Iki kopegim, 2 kiz kardesim ve annem babamla cok mutlu bir aileyiz, en azindan bana gore :D

Turkce de hala eksikligim var, yani bazen yanlis anlayip anlasilabiliyorum. Simdiden ozur dilerim.

Eh bu da ben iste.

Alexis tanıdığım ve konuşmaktan zevk aldığım kişilerdensin , çok sevdiğim arkadaşım vardı ona benzetiyorum seni :) tanıdğıma çok çok memnun oldum :)

Sizi tanımak güzeldi paylaşım için teşekkürler :cici:

h.g ^^ hayattan zevk almak en ıyısı benım gıbı artık yasamak bı sevınc deılde ıskence gıbı zevk alabıldıgın seylere onem vermen tavsıye olur.ayrıca pıano keman cok ıı ıkılıdır

Seni tanimak cok güzeldi. Cok cana yakin birisisin. Tesekkürler Lou

Cay konusunda benziyoruz. :cici:
Nesen hic kaybolmasin, memnun olduk. (:

Alexis ya da Carina daha iyi. Nasıl beceriyorsun böyle nickler bulmayı. :D Her şey gönlünce olsun. :cici:

Alexis ya da Carina daha iyi. Nasıl beceriyorsun böyle nickler bulmayı. :D Her şey gönlünce olsun. :cici:

tesekkur ederim :D

bu seferkini bulmak hic kolay olmadi :D

Hepinize cok tesekkur ederim :icon_smile:

Seni tanımak güzeldi değişik nickli bayan : )
Senin kadar neşeli, şen şakrak olabilmeyi isterdim, pozitifliğini çok iyi gösteriyorsun.
Her şey gönlünce olsun. :cici:

Heillsfhyst yavrum sen bildiğin normal Türklerden bile daha iyi kullanıyorsun Türkçe'yi çok taktir ettim.
Memnun oldum farklı birisin sevdim seni pikaçuuu :p

Heillsfhyst Gel sana türkce isim bulalim. Bir Anket acalim birkactane isim sec hangini istiyorsan o anket sonucu senin ismin olsun ne dersin ;D

Memnun oldum.
Acayip neşeli birisin.
Nickinin okunuşunu da yazman konunun en güzel yeriydi. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri