ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Al sana çakmak sigaranı yakarsın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Değil tabiki
Hadi bir dene de gel bu da olabilir hahah. ( Etiketi üstünde, değişimi var hahahah)Al bak sana ne aldım üstünde paralanır inşallah hayrını gör
Yakın arkadaşsa bir tane vurcan böyle sırtına fjskfkskdk birine hediye alıp yapmam gerekiyormuşşHadi bir dene de gel bu da olabilir hahah. ( Etiketi üstünde, değişimi var hahahah)
Değişim kartı beni biraz irite ediyor ya sen beğenmiş almışsın ama o gidip değişiyor cx olmaz“Beğeneceğini düşündüm, istersen değişim kartı da şurada”
Garanticilik akıyor maşallah.dİtiraz kabul etmiyorum bunu kabul ediyorsun der kucağına bırakır kaçardım..
Değişim kartı beni biraz irite ediyor ya sen beğenmiş almışsın ama o gidip değişiyor cx olmaz
Garanticilik akıyor maşallah.d
Bende yapmıyorum ama bilmiyorum şimdi senin için Çarşı pazar gezip doğal taş bir bileklik almışım sen git onu değiştir yok yok olacak iş diil )ben hiç dert etmiyorum ya onu. Özellikle aldığım şey kıyafetse ne giymek istiyorsa onu alsın isterim. Ya da neye ihtiyacı varsa. Genellikle isabetli oluyor tercihlerim ama olmasa da değişmesi hiç sorun değil. Ha sen değiştin mi hiç dersen, beden değişimi dışında komple değişim yapmamışımdır.