hediye verirken ne söylenir ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Gpt proya sordum bakalım söylicem

• Wow
Tepkiler: ne
Çam sakızı çoban armağanı hahhaha.

Sana layık değil ama lütfen kabul et..

Az veren kalpten, çok verenler cepten gibi bir şeyler söylerim. Çünkü hediyem en hesaplısından olur.

• Kahkaha
Tepkiler: RK
Al bak sana ne aldım üstünde paralanır inşallah hayrını gör

Ya da üzerine tutarsınn ay valla nasılda bilmişimm güle güle giy tatlım..

Ya da parfüm.. Al bu parfümle istediğin kadar yıkan hahah. (kolonya da genellikle yıkanırcasına kullanım oluyor ondan şeyettim.ddd)

“Beğeneceğini düşündüm, istersen değişim kartı da şurada”

• Wow
Tepkiler: ne
Değişim kartı beni biraz irite ediyor ya sen beğenmiş almışsın ama o gidip değişiyor cx olmaz

Garanticilik akıyor maşallah.d

ben hiç dert etmiyorum ya onu. Özellikle aldığım şey kıyafetse ne giymek istiyorsa onu alsın isterim. Ya da neye ihtiyacı varsa. Genellikle isabetli oluyor tercihlerim ama olmasa da değişmesi hiç sorun değil. Ha sen değiştin mi hiç dersen, beden değişimi dışında komple değişim yapmamışımdır.

Uzaklarda yaşadığımız için Kargo ile göderiyorum. Bir şey söylemeye gerek kalmıyor. Belki kimden geldiğini de sonradan fark ediyor, bilemedim.

ben hiç dert etmiyorum ya onu. Özellikle aldığım şey kıyafetse ne giymek istiyorsa onu alsın isterim. Ya da neye ihtiyacı varsa. Genellikle isabetli oluyor tercihlerim ama olmasa da değişmesi hiç sorun değil. Ha sen değiştin mi hiç dersen, beden değişimi dışında komple değişim yapmamışımdır.
Bende yapmıyorum ama bilmiyorum şimdi senin için Çarşı pazar gezip doğal taş bir bileklik almışım sen git onu değiştir yok yok olacak iş diil )

"Senın ıçin "

Geri