Hediye şeysi?

• Kullanıcı Min
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Annem için doğum günü hediyesi ne alabilirim.1000 liraya kadaa bütçem var.
Arkadaşa soruyom mutfak robotu al diyo.kız arkadaşlara soruyom peluş ayı gibi saçma şeyler öneriyolar.
Bide bunla ilgili internet sitesi falan varsa önerebilirmisiniz.değişik bişi olsun istiyom çünkü.kadın üşenmemiş doğurmuş beni sonuçta.canım annem.

Reca ediyom geyik falan amaçlı yazmayalım.

ne alacağın hakkında fikir veremem ama ne almayacağını söyleyebilirim, mutfak eşyası alma lütfen. sanıldığı kadar hoş karşılanan bi hediye değil o. "anne senden hizmet bekliyoruz" demenin kibar yolu sadece. :p

Ben de bugun anneme doğum günü hediyesi alacağım.
Giyim kusami çok sevdiğinden kendisine guzel bir şeyler almayi düşünüyorum.
Kazak,pantolon, eşarp

Altın fiyati düştüğüne göre guzel bi Kolye alabilirsin.
Aşırı mutlu olabilir:p
Küpe de olur.

''kadın üşenmemiş doğurmuş beni sonuçta'' cümlesine göre ciddiye alın.

Japon balığı al böylelikle seni doğurarak ne yaptığının farkına varsın dnfdjsldk

pırlanta yüzük ya da kolye al .

Kolye güzel olabilir takı seviyorsa küpe ya da bilezikte alabilirsin :D

Pırlanta küpeler var . Altın alma bence bozdurması kolaydır. Ya da alyanslarını yenileyebilirsin . 1000 lirayı geçer ama güzel hediye olur.

eğer almak istediği bişey varsa ya da bi ihtiyacı vs. onu alman çok ince bi hareket olacağı için hoşuna gider bence.

Kılık kıyafet almayayım farklı olsun diyorsan anneni tatile yolla. Baba yaşıyorsa ikisini bir gönder bir yerlere değişiklik olur.

Zaruri bir ihtiyacı varsa karşıla, yoksa kafana göre takıl, ne alırsan al,hediye çok önemsenmeyecek bir şey, takdim edeceğin kişi anne ise, 1 demet maydanoz alsan mutlu olur zaten.​

Maria Puder arkadaşım var kuyumcukentte ona sordum gel bakalım dedi sipariş alıp yaptırıyolarmış aynı zamanda.
Ophelia altın bilezik demiş bilezik çok pahalı oluyo :)

Kupe-kolye takimi olur ya? Onun zevkine gore bir seyler secip, alabilirsin. Eger annen 'oglum, kaca aldin bunu? Yazik degil mi para'ya!' diye cumleler kurmaya baslarsa, direk annene saril ve guzel, icten gelen sozler soyle. Bu sozleri hediye den daha cok begenecektir ; p

Takıda çok güzel seçenekler var marka kuyumcularda. Çokta pahalı şeyler değiller.

Ek olarak çiçek sepetinde özel bir kategori var orada çok ciddi çeşitler var.

Manzarası sağlam bir yerde anneni akşam yemeğine çıkarabilirsin.

Aslında hazır hediyeye karşıyım biraz diyorsan, alçıdan çok hoş biblo sayılabilecek boyasız heykeller var alıp kendin boyayabilirsin.

Paşabahçenin özel koleksiyonları var sayılı üretilen. Keza Swatch marka saatinde özel el işi sayılı üretimleri mevcut.

Anne yaşlıysa media markt te yeni gramafonlar ve plaklar satılıyor biraz nostalji adına güzel bir hediye sayılır.

@kizil_mavi wow diyorum. Muhtesem dusunceler. Artik sadece Suleyman'in degil, hepimizin isine yarayacak.

Anneme çok şahane guzel bir kazak+ayakkabı ve bir tane de çok şirin küpe aldık bu doğum gününde aşırı mutlu oldu darısı sizin Valide sultana:p
İyi ki doğmuş ve seni dogurmus suluman:şirine:

Anneme çok şahane guzel bir kazak+ayakkabı ve bir tane de çok şirin küpe aldık bu doğum gününde aşırı mutlu oldu darısı sizin Valide sultana:p
İyi ki doğmuş ve seni dogurmus suluman:şirine:
Ya kıyafet çok itici geliyo bana niyeyse.altın kolye bakacağım yarın.gönül isterdiki bilezik olsun ama babam kesin bu çocuk eroin satıyo deyip polise şikayet eder ehhe :) çok pahalı çünkü
bu arada sende annende iyiki doğmuşunuz ellerinden öperim.

Takıda çok güzel seçenekler var marka kuyumcularda. Çokta pahalı şeyler değiller.

Ek olarak çiçek sepetinde özel bir kategori var orada çok ciddi çeşitler var.

Manzarası sağlam bir yerde anneni akşam yemeğine çıkarabilirsin.

Aslında hazır hediyeye karşıyım biraz diyorsan, alçıdan çok hoş biblo sayılabilecek boyasız heykeller var alıp kendin boyayabilirsin.

Paşabahçenin özel koleksiyonları var sayılı üretilen. Keza Swatch marka saatinde özel el işi sayılı üretimleri mevcut.

Anne yaşlıysa media markt te yeni gramafonlar ve plaklar satılıyor biraz nostalji adına güzel bir hediye sayılır.
Çiçek sepetine bakmıştım pek bişey yoktu.gramafon çok güzel olabilir yarın ona da bakacağım muhakkak.
Kupe-kolye takimi olur ya? Onun zevkine gore bir seyler secip, alabilirsin. Eger annen 'oglum, kaca aldin bunu? Yazik degil mi para'ya!' diye cumleler kurmaya baslarsa, direk annene saril ve guzel, icten gelen sozler soyle. Bu sozleri hediye den daha cok begenecektir ; p
Ya ağzım iyi laf yaparda tabi güzel sözle mutlu olur ama ablamdan daha güzel bişey almam lazım uyuz bana söylemiyo ne alacağını :)
yarın bi bayan arkadaşla gidip takı bakıcam olmasa kızılmavinin dediği gibi gramafon da süper olur.yani gramafon için yaşlı olmaya gerek yok benim bile ilgimi çeker.

Kardeşlerinin ve babanın yazdıgı gümüş yada altın bir kolye

Geri