Hediye Beğenmeyen İnsan

Konu sahibi son olarak 2922 gün önce görüldü
*

Asıl problemi kendisiyledir bu insanın. gelen alâkasız hediyeler bu gerçeği bir kez daha yüzüne vurup yarayı deşmiş,yerini perçinlemistir. etrafındaki insanların onu ne kadar tanımadığı, kendisini dışarıya ne kadar acmadığı ve oyundan ibaret olduğu gerçeğiyle yüzleşmiştir. bu yüzden hırçın ve tamahkârdır.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nasıl bir insandır o? Düşünülmek yeter ama bazı öküzler anlamıyor.

hediye seçebilitesi olmadından , karşı taraftan hıncını çıkarır

Ben beğenirim hediye almak isteyenler alabilirler rahat olsunlar.

Özel günleri kutlamak gibi bir adetim olmadığı için hiç böyle dertlerim yok, umulmadık zamanlarda umulmadık şeyler alıp hediye etmeyi severim sevdiklerime. Şimdiye kadar hiç burun kıvrılmasına denk gelmedim ama böyle bir tavır genelde pahada ağır hediyeler gelmediği zaman gösterilir. Bizi paramız pulumuz için sevecek, yanımızda olacak insan da değil yanımızda olmak yakınımızdan bile geçmesin bizahmet =)

hediye vermesini sevmediği gibi kendisine verilmesini de istemiyor olabilir. sırf almış olmak için alındığı belli olan şeylere bir tepki verendir. yanlış ya da doğru.

Bazi insanlarin surpizler karsisinda asiri tepki verebiliyor, bu begenmedigi anlamina gelmez, hazirliksiz yakalandigndan mutevellit begenmemis gibi yapabilir. Ertesi gun bi bakmissiniz aldiginiz hediyeyi kullaniyordur. Genelde otizmli olanlar insanlarda cok rastlanan bir tepki, ve alismasi ve icine sinmesi zaman aliyor. Bu tur insanlara o gun hediye alinacagini, ve aldiginiz hediyenin nasil bir sey oldugunu onceden soylerseniz bu tur bir tepki vermez.

edit; ha otizm tarzi bir sey degilse, bildigin esegin onde gidenidir. Almayin o turlere hediye filan .p

Hediye alınmaması gereken kibirli insan.
Önemli olan düşünmesi, beğenmiyorsa bile saklayabilmeli insan.

Gorguden ve nezaketten anlamayan simarik mizaclidir.

Hediye uygun görülen armağansa alırken alçakgönüllü olunabilir.
Düşünülmüş olması bile değerlidir.

Geri