HeavenLy | İstek Köşesi o_O

🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti
ayyy bunlar harıka olmuş ama :)) cok begendım ve musmutlu oldummmmm teşekkür ettim:dyg: ne cabuk yaptın bu arada MaşaAllah :D

ayyy bunlar harıka olmuş ama :)) cok begendım ve musmutlu oldummmmm teşekkür ettim:dyg: ne cabuk yaptın bu arada MaşaAllah :D

Speedy Gonzalez gibiyimdir az izlemezdim küçükkene :D beğenmene sevindim güle güle kullan.
Forumun yeni üyelerinden olarak bende istesem bir avatar yüzsüzlük gibi mi olur acaba :cici:

Eski üye yeni üye yok (: bende bir kaç aydır buradayım zaten bu konu istek başlığı tabi ki isteyebilirsin (:

Hımm anladım tekrar teşekkürler ben arada uğrarım o zaman buraya gonzalez bey :p :D

Hımm anladım tekrar teşekkürler ben arada uğrarım o zaman buraya gonzalez bey :p :D

Her zaman beklerim bu arada arkadaşlık isteğini ziyaretçi mesajı açılsın diye şey etmiştim ben :D oda tamamen kapalıymış sanırım sende buradan cevap vereyim bari 2 aydır yapıyorum Photoshop (:

tumblr_meebl8DDQL1r2ph8jo1_500_large.jpg

dgxql.png

Teşekkürler o zaman :)
Nickimi yazabilir misin? :cici:

HeavenLy kiskaniyorum ama bana neden yapilmiyorrrrrrrrrr :/ :kiki:

imza isterim sade simsiz olsun renk ateş gibi cap canlı olsun söz kısmı siyah olsun
söz şu
Nefes aldığımız sürece dostuz biz.

bunun altına da Calypso & Alaz yazsın nickler kırmızı olsun.

bi de şu soze imza istiyorum kırmızı olsun bu soru isaretleri siyah olsun.

Katranı kaynatsan olur mu şeker?
Cinsini sevdiğim cinsine çeker?

yazı fontu da avatarinda yokum yazan kelimedeki fonttan olsun

çok istedim ama :(

@HeavenLy kiskaniyorum ama bana neden yapilmiyorrrrrrrrrr :/ :kiki:

imza isterim sade simsiz olsun renk ateş gibi cap canlı olsun söz kısmı siyah olsun
söz şu
Nefes aldığımız sürece dostuz biz.

bunun altına da Calypso & Alaz yazsın nickler kırmızı olsun.

bi de şu soze imza istiyorum kırmızı olsun bu soru isaretleri siyah olsun.

Katranı kaynatsan olur mu şeker?
Cinsini sevdiğim cinsine çeker?

yazı fontu da avatarinda yokum yazan kelimedeki fonttan olsun

çok istedim ama :(

Beğenirsin inşallah canım.

1vAc9f8.png

agGdGUQ.png

Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

imza yapar mısın ? İtalik fontta siyah ve mavi (#3399ff) renkleri kullanarak. Süslemeye gerek yok :)

Geri