HeavenLy | < Avatar ve İmza > Photoshop Çalışmalarım

🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti
Evet arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu photoshopta bir iki şey yaptım ;dp tabi ki @Perii 'nin sayesinde teamwier ve skype ikilisi ile hem sesli hemde işlevsel desteği için ona çok teşekkür ederim. :srl: Sabrı ve yardımseverliği için çok çok çok teşekkürler.

Büyük ihtimal kötü oldu ama olsun sonuçta ilk deneyim. :heyoo:

Baylar:hi: ve bayanlar :gtr: işte karşınızda ilk avatar ve imza çalışmam. :kop:
İlk avatarım :icon_wink:

mz84d.gif

ve ilk imzam :icon_wink:
mz85l.gif

:icon_ohoh: :icon_ohoh: :icon_ohoh: :icon_ohoh: :icon_ohoh:

hani nerede alkış :D :alkis::alkis:

Bence cok basarili olmus, tebrikler :p

Vay be ne güzel olmuş ama :) Burada görünce daha çok güzel gözüktü gözüme aferim sana :p
Çok güzel anlıyorsun ama begenmen uzun :pkeşke avatarda saniye verseydik :D Daha çok şey öğretirim ben sana bildim herşeyi sende bil :D

Vay be ne güzel olmuş ama :) Burada görünce daha çok güzel gözüktü gözüme aferim sana :p
Çok güzel anlıyorsun ama begenmen uzun :pkeşke avatarda saniye verseydik :D Daha çok şey öğretirim ben sana bildim herşeyi sende bil :D

Teşekkür ettim canımcım (: sen öğretmek iste ben her daim öğrenirim valla kendim yapınca daha iyi hissettim oradan buradan istemekten daha güzelmiş.

Teşekkür ettim canımcım (: sen öğretmek iste ben her daim öğrenirim valla kendim yapınca daha iyi hissettim oradan buradan istemekten daha güzelmiş.

Yarın sana imzandaki ni nasıl yaptımı öğretim mi :p çokda basitti yani zor değildi :D hareketlinin farklısıda var onuda öğretim yeterki öğren :p benide iki kişi öğretti iksiide yok forumda :)

Yarın sana imzandaki ni nasıl yaptımı öğretim mi :p çokda basitti yani zor değildi :D hareketlinin farklısıda var onuda öğretim yeterki öğren :p benide iki kişi öğretti iksiide yok forumda :)

Olur tabi (: müsait zamanlarında çalışırız.

Imzayı begendim bana da bi fenerli imza yaparsın artık :lelele:

Bak sen Tuncay'a ne mağfiretleri varmışta haberimiz yokmuş ;d

Ve bu gecenin son imzası (: uykum geldi çünkü yatmaya gidiyorum.Uğraşıp yapabildiklerimi iyi kötü bu konu altında paylaşıcam.
mzcbk.gif

Beni geri çevirmeyecegini de biliyorsun ağlarım bak :lelele:

Psikolojik baskı yapıyorsun ama:icon_yillarcaezildi :icon_yillarcaezildi :icon_yillarcaezildi :icon_yillarcaezildi

Neyse ben uyumaya gidiyorum,düşünürüz dediğini.:sleep::uykucu:

Geri