HE-MAN

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Valla güzel bilgi ben hiç bakmamıştım, dublaj izlerdik mecbur çizgi filmleri. Grayskull da ama gölgeden farksız gibi geldi bana .)
Greyskull gucunu aldigi satonun adi ya.F28E8300-6960-42BC-AE52-B37C6B905C22.jpeg

Olay zaten satonun etrafinda donuyor. Iskeletordan koruyorlar bu satoyu filan..

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: glu
Bunu da unutmuşum ahahha ama bunu da yemedim, bu şatodan iyi hero çıkmaz.
Ben cocukken seytan denilince iskeletor geliyordu aklima. E5272002-A963-4F71-8B9F-15321E0176F9.jpeg

6 yasindaki cocuga bunu simdi izletsek pedegoglar sopayla kovalar bizi :D

Eski cizgi filmler cocuklar icin ürkütücüydu baya. Ama guzel gunlerdi herseye ragmen.

Voltran ile He-Man en akılda kalanlar galiba.

Gölgelerin Gücü Adına: He-Man Bu Defa Filmiyle Geliyor! Başrol Oyuncusu Belli Oldu​

Geçtiğimiz aylarda Netflix'te dizisi yayınlanmaya başlanan He-Man'in bu defa filminin geleceği Netflix tarafından resmen duyuruldu. Fimin başrol oyuncusu olarak ise Kyle Allen seçildi.
Son olarak Batı Yakası’nın Hikayesi’nde 'Balkan' isimli karakter olarak izlediğimiz Kyle Allen, He-Man filmi için başrol oyuncusu seçildi. 1983 yılında çekilen çizgi dizi He-Man: Masters of the Universe’ten uyarlanacak filmde Allen, Adam adında bir yetimi oynayacak. Filmde, aday bir prens olduğunu keşfeden Adam’ın kaderinde uzak bir ülkenin kurtarıcısı olmak yer alacak.

Netflix'in elinden çıkacak olan yeni He-Man filminin ne zaman izleyicilerle buluşacağı konusunda ise herhangi bir açıklama yapılmadı. Umuyoruz ki bu film, He-Man: Masters of the Universe çizgi dizisinin Netflix'te yayınlanan devamından çok daha kaliteli olur.

• Beğen
Tepkiler: X
1644343401453.png

Kahramanlar Yarışıyor'un Gerçek Kötülerinden olan değerli'yi nasıl unuttum ben nasılll..:((

1644343506865.png

Susam Sokak'sız çocukluk mu olur. Yaşasınn

Ayrıca Ninja Kaplumbağalar ve bir çizgi film daha vardıı..Adam böyle karnında kare birşeydi offf.((

Gülden Karaböcek söylüyür; Gözümde canlanır koskoca maziiii lalalala

Son düzenleme:
Bildirim gelince aklıma geldi, 90’lı yılların ortalarında nasıl olduysa dükkanımıza gazeteler için hazırlanmış kalın kartondan kahraman maketleri gelmişti. Tek bir yaprak üzerinde sanıyorum 20-25 kadar kahraman maketi vardı. 1-2 tanesini hatıra olarak sakladığımı anımsadım, yanılmamışım. Çok kaliteli işlerdi.

FDF67DDB-6D9A-4E6C-B2FB-FF16902BA1B4.jpeg
44B49811-E1B4-4B8B-84F0-04F7B8BE2267.jpeg

Kahramanlarim
He-Man ve She-Ra.

ben de şeker kız candy ile ay savaşçısı'na hakimim. taş devri ve tsubasa... ama bunları hatırlamıyorum.
o sıralar ay savaşçısı'nı izleyip merkür savaşçısı rolüme bürünmekle meşguldüm çünkü. arkadaş grubundaki bir kız sırf sarışın diye ay savaşçısı ben olcam demişti, aman oldun da noldu... ne kazandık ne? merkür gerilerken bana yalvarıyorsun bana çatmasın diye. neyse...
güzel konuymuş, bi ara çizgi film izleyelim forumca, biraz masum çocukluk anılarımızı yaşayalım.

Geri