Hdp'nin sığınmacılara ilişkin açıklaması

• Kullanıcı juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 37 gün önce görüldü
HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'ın açıklaması;
"sığınmacıları nefret objesi haline getirenler savaş politikalarını alkışlayanlardır. suriye’de kürtler hak kazanmasın diye iç savaşı körükleyenler bu topraklara gelenlere nefret kusuyor, saldırılar düzenliyorlar. şimdi de pogrom planları devreye sokuyorlar."

https://www.karar.com/…-nolu-cezaevi-muduru-1661815

juju'ya bir moderatorlük gelir mi yönetim? hdp ve söylemleri üzerinden üç beş olay çıkarda ekmeğimize bakarız hesabıyla konular açmaya başlamış. bence bu katkıyı görmemezlikten gelmeyin.

ya şurda üyelerin fikirlerini bile merak edemiyoruz..

Gelsin küfürler. Hdpkk atışa serbest!!!

HÜDA-PAR tamam da HDPye nooluyo.
Herşey normal gibi davranamazsiniz.
Kontrollü ve bilinçli göçmen politikan olsa ve entegre olmuş yada olmakla meşgul demografiyi sosyoekonomik zemini etkilemeyecek sarsmayacak mültecilerin var da biz sokakta bu zavallilari etek giydirip tekmeliyormusuz gibi konuşuyorsunuz. Lan bu adamlar zaten burada hiç olmamaliydi. Adam kendini ülkenin vatandaşı olarak görmüyo, gelmiş bana Arap duyarı kasıyor. De get

meali " YPG bölgede kontrolü ele geçirmiş olsaydı ve devlet kurma hayalimiz Level 2ye geçse belki sığınmacı politikanıza destek verirdik."

Nefret kusup saldırımı düzenliyorlar.Parkta öldürülen gençten haberi yok herhalde..

kendime söz verdim politikaya karismiyacam

Ya gerçekten bıktırdılar, verelim doğudan 3-4 şehir, kapatalım sınırları yönetsinler kendi kendilerini, yaşasınlar özgürce. Suri kardeşlerinizi de alın yanınıza miss, göç eden teröristleriniz de gelip yaşar sizinle mutlaka .d

thalassa'yı görünce trabzonlu olmasından mütevellit karadenizlilerin karadenizliler dışında ilişki kurmamaları gerektiği tezine daha sıkı sarılıyorum

Bu toplum kendi ırkına dahi tahammüllü yoktur.garibim Suriyeli,Afganların başına neler geleceği muamma..gün ortası diri diri insan yaktılar.umarım başlarına bir facia gelmeden ülkesine dönerler..

Kürt sorunu var diye yırtınıyorlar ama gelen mülteciler kendi halkından daha iyi şartlarda yaşıyor devlet bakıyor yani onları savunuyor.

Gelen mülteciler sigortasız daha ucuza işe girip oradaki Kürtlerin işsiz kalmasına neden oluyor hani Kürtlerin hakkı nerede kaldı?

Yarın öbürgün o suriyeliler bi kaç dallamanın kürdistan isteği gibi bizde suriye devleti kurucaz buradaki Kürtler defolsun deseler ne yapacaksınız?

bu ülkede yaprak kımıldasa mevzu yine kürtlere geliyor harbiden.
kürtler mültecilerden cihatcı bir ordu kursa misal, alsana iki bela. çok yalnış yorumlamalar yapıyorsunuz ahali.

psi, birkaçtır sölicem yanlışı, yanlış yazıyon

Bu toplum kendi ırkına dahi tahammüllü yoktur.garibim Suriyeli,Afganların başına neler geleceği muamma..gün ortası diri diri insan yaktılar.umarım başlarına bir facia gelmeden ülkesine dönerler..
"Çok boş konuşuyorsun"

Tüm yabancılar defolsun Almanya Almanların!!

Geri