HDP'li Değilim Ama Oyumu HDP'ye Vermek Mecburiyetindeyim

A
  • Kullanıcı asdfghjkl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz'un söylemi. Kimi çevrelerce olumlu ve olumsuz eleştiri almış söylemi.

Haberin ayrıntısı;

Zeki Demirkubuz: 'HDP'li Değilim Ama Oyumu HDP'ye Vermeye Mecburum' - onedio.com

Kime oy vereceksiniz?

-HDP’ye. Birileri HDP bu ülkenin partisi değilmiş, bu ülkenin yasalarıyla kurulmamış gibi davranır ve bana kendini dayatırsa benim gibiler bunu kabul etmez. HDP’li değilim ama oyumu HDP’ye vermeye mecburum. Yarın AKP’ye, MHP’ye bu kadar haksızlık yapılırsa onlara da oy veririm.

Ahh kiyamam genc bir kizim ama bekaretimi vermek zorundayim kafasimi bu yani:T:

Oyumu kime verdiysem verdim giren cikan nedir size diye demec vermemis.
İyimis la :D

Böyle bir adamdan yapılan talihsiz bir açıklama ..
Hangi partiye oyunu veriyorsa versin ama kararlılığını görmek isterdim .

Zeki'yi az biraz tanıyor olsaydınız zaten HDP ye oy vereceğini kavrardınız. Ilginç bir açıklama yahut basit bir açıklama olarak gozukmedi gözüme dedigim gibi minimal Zeki'yi tanımak yeterli. Politik duruştan da bağımsız, büyük sanatçısın Zeki.

2 Ekim de ne gelmek bilmez bir tarihmiş.

HDP'yi sevmesem bile, koyu renkle alıntıladığım kısım çok haklı. Hayret terörist falan dememişler adama.

"Birileri HDP bu ülkenin partisi değilmiş, bu ülkenin yasalarıyla kurulmamış gibi davranırsa..." demiş güzel adam. Bu yüzden oy vereceğini belirtmiş.

HDP'ye son dönemde uygulanan karalama politikasına dikkat çekmek istemiş aslında. Bu ülkenin cumhurbaşkanı "550 yerli ve milli milletvekili" diye meydanlarda haykıralı kaç gün oldu ki?

HDP bu ülkenin partisidir, belirli bir kitlesi vardır. "Bugün siz bu karalamaya,yok saymaya dur demezseniz; yarın sizin savunduğunuza aynı şey yapıldığında bunu durduracak insan bulamazsınız." demek istemiş. İdeolojisini bir kenara bırakırsak bu onurlu bir duruştur, kendine yakışanı yapmıştır.

Geri