Hdp'li bir kızla yemeğe çıkacaklara tavsiyeler...

Konu sahibi son olarak 1027 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
* Yanınızda mendil bulundurun, bir protesto gösterisine denk gelirseniz halay başı olup kızın gözünde puan kazanırsınız.

* Kendini patlatma ihtimaline karşı detektörle bomba araması yaptırın. Her türlü ihtimale karşı soyun.

* Romantik ortam olacaksa masada Molotof yakın.

* Sizden elektrik alması yeterlidir ama kaçak olması şartıyla!

Irkçıyla yemeğe çıkacaklara tavsiyeler. :)

Bu kadar ahmak olmayın. Insanların siyasi görüşleri nedeniyle insan dışı bir varlık gibi göstermek ne kolay. Hepimizin çevresinde onlarca HDP'li var ve her biri de bu toplumun birer parçası. Siz istemeseniz de durum böyle.

Biri çıkıp AKP'li biriyle yemeğe çıkacaksanız cüzdanınıza dikkat edin dese hoş mu olur yani şimdi? (HDP'li değilim)

Konu saçma içerik daha saçma muhafazakar ve milliyetçi insanların destek vereceğini umarak açılmış bir başlık senin adına üzüldüm

Konu tarafımca rapor edilmiştir ve muhtemelen kaldırılacaktır. @VeyseL sana yakıştırmadğım bir konu olmuş. Irkçılık yapmak sana göre değil. Başlık ve içerik hatalı. Ve böyle bir konuya ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum zaten :)

sanırım uymucam tavsiyeye , üzgünüm

Eyleme dönüşmeyen arzu ruh bozukluğuna yol açar Veysel, kendine hdpli bir kız bul hadi.

Mümkünse sarı pantolon kırmızı gömlek yeşil ceket giyin. Beyaz kemer ve beyaz kösele ile kombininize ekstra renk katıp kızın gönlünü kazanabilirsiniz. Yemekte sık sık özgürlük, halkların kardeşliği ve amedspordan bahsedin. Mümkün olduğunca hükümete, askere ve polise giydirip hemen ardından ben bütün ölümlere karşıyım diyim. Yine Ben pkk yandaşı değilim fakat ile başlayıp askerin ve polisin ölümünün haksız yere olmadığından bahsedip yine tc hükümetine giydirin. Terörist yerine gerilla diyin, katledilen(!) Cizre halkından bahsedin. Ben kesinlikle ülkenin bölünmesinden yana değilim diyip özyönetim kararını masum görüp destekleyin. Suruçta patlatılan bomba sonrasında Kadıköy'de Allahüekber diye bağıran genci ışid militanı diye dövün ama Ankara'da askere yönelik patlatılan canlı bomba adına taziye çadırı Kuran hdp milletvekillerini övün. Açıkça terör örgütüne destek olan hdp yi barışçıl parti görüp pkk ile masaya oturan(!) AKP yi eleştirin. Ne Mutlu Türk'üm diyen vatandaşları faşistlik ile suçlayıp kürdüm ölene kadar diyen sanatçıları ilahlaştırın.

Tebrikler, artık sizde bir hümanist tatlı su balığısınız. Kahrolsun faşizm.
Diplerden not: akp lileri koyun, MHP lileri faşist gören hdplilerin kendilerini terörizm uzantısı bir partiyi savunmalarına rağmen barışçıl görmelerine inat, hdp bir terör örgütü partisidir. Linç kampanyalarınızı başlatın, barış bayraklarınızı sallayın.

Bu tur konularin forumun bilgi akisina faydasi olmadigi gibi insanlari daha fazla otekilestirmeyin lutfen bu tur konular gormek istemiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri