HBO Dizileri BluTV’ye Geliyor!

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
hbo-dizileri-blutvye-geliyor-1678798915.jpg

BluTV, HBO içeriklerini Türkiye seyircisi ile buluşturacak.

“Game of Thrones”, “Chernobyl”, “The Last of Us”, “House of the Dragon”, “Succession” ve daha pek çok başarılı dizinin arkasındaki HBO ile BluTV yeni bir ortaklık kararı aldı. HBO dizileri, Cartoon Network gibi çizgi film kanalları ve Discovery+ içerikleri artık BluTV üzerinden seyirci ile buluşacak. Yeni HBO yapımları "White House Plumbers", "The Idol" ve "True Detective" yeni sezonu ABD yayınından hemen sonra BluTV’de yayınlanacak.

HBO içeriklerini seyredebilmek için ya HBO’nun üyeliklerini satın almanız ya da ülkemizdeki Digitürk gibi ara sağlayıcılara abone olmanız gerekiyor. HBO’nun dijital yayın platformu HBO Max ise ülkemizde faaliyet göstermiyor.

Ancak bu yeni anlaşma ile BluTV, HBO içeriklerini abonelerine sunabilecek. Ülkemizde BluTV üyelik ücretleri ise aylık abone olursanız 69,90 TL iken yıllık üyelik alırsanız 478,80 TL. Yıllık abone olup ödemeyi aylık taksitler halinde 39,90 TL şeklinde yapmanız da mümkün.

blutv/hbo ortaklığının ekmeğini sadece the last of us'ı izleyerek yiyebildim, kısmen de six feet under'ı ama six feet'i daha önce de izlemiş olduğum için sayılmaz bence. sopranos'u, the wire'ı, true detective'i ve chernobyl'i de çok önceden izlemiştim, onlar konusunda da bir katkısı olmadı. bu dizilerin hiçbirini izlememiş bir insan için büyük nimet ama benim için geriye sadece succession kalıyor. onu da ilk yayınlandığı zamanlarda, 2018 olması lazım, bikaç bölüm izleyip bırakmıştım. çok ağır bi dizi gibi gelmişti ve o zamanlar izleyecek kafada değildim. şimdi görüyorum ki dizi bölüm bölüm başarısını katlamış ve yorumlara göre hbo'nun en iyileri arasına girmiş. @Melodram olur da six feet'i yakın gelecekte bitirirsen (yaza kadar jkdf) bunu birlikte izleriz. korkma hemen peşinden de izlemeyiz, iki tane kağnı gibi işleyen dizinin sana tükenmişlikler yaşatmasını istemeyiz...

blutv/hbo ortaklığının ekmeğini sadece the last of us'ı izleyerek yiyebildim, kısmen de six feet under'ı ama six feet'i daha önce de izlemiş olduğum için sayılmaz bence. sopranos'u, the wire'ı, true detective'i ve chernobyl'i de çok önceden izlemiştim, onlar konusunda da bir katkısı olmadı. bu dizilerin hiçbirini izlememiş bir insan için büyük nimet ama benim için geriye sadece succession kalıyor. onu da ilk yayınlandığı zamanlarda, 2018 olması lazım, bikaç bölüm izleyip bırakmıştım. çok ağır bi dizi gibi gelmişti ve o zamanlar izleyecek kafada değildim. şimdi görüyorum ki dizi bölüm bölüm başarısını katlamış ve yorumlara göre hbo'nun en iyileri arasına girmiş. @Melodram olur da six feet'i yakın gelecekte bitirirsen (yaza kadar jkdf) bunu birlikte izleriz. korkma hemen peşinden de izlemeyiz, iki tane kağnı gibi işleyen dizinin sana tükenmişlikler yaşatmasını istemeyiz...
blutv’nin hakkını verecek işte o üye <<<
bir gün olur da listemdeki tüm ama tüm dizileri izleyebilirsem-bi kısmı saydıkların- rica ediyorum plaket falan yaptırın… önümüzdeki 35 yılım dolu çünkü plaketi de mezar taşıma montelersiniz artık :/ ayrıca six feet’i ölüm döşeğinde gibi izliyorum ben, içselleştiriyorum diziyi. umarım 3 aya falan bitircem… iki sezonu 9 ayda izlemem benim suçum değil. succession için son bölümü imdb 10/10 diyorlar, 2035 gibi tartışırız bunu… (sjsjjs)

Blu TV kaliteli içerikler yayınlıyor, güzel işler de yapıyor.

yine kesin izlerim ya kesin başlayacağım deyip, izlediğim dizileri tekrar izlemeye devam ederim. çünkü tarzım bu..

succession kadar kaliteli içerik yoktur sanırım.

2 haftadır doğru düzgün bir şey izleyemiyorum üşeniyorum yavaş yavaş yayınlasınlar

Geri