Hazırcevap 3 burç

Konu sahibi son olarak 1190 gün önce görüldü

Hazırcevap 3 burç​

İlişkilerde hazırcevap olmak bazen avantaj olsa da bazen bu durum dezavantaj olur. Çünkü hazırcevap olmak düşünmeden konuşmayı da gerektirir. İşte hazırcevap 3 burç...
t25_iliskilerde-hazircevap-3--439.jpg

Hızlı ve yerinde cevap veren kişiler "Hazırcevap" olarak tanımlanır. Bu özelliği bazıları eğlenceli bulunur, bazıları ise hiç sevmez. İlişkilerde hazırcevap burçları bir araya getirdik.

KOÇ: Sabırsız Koçlar, çok konuşan biri karşısında verdiği bir cevapla her şeyi yerle bir edebilir. Sonrasında konuşmak için düşünmek zorunda kalırsınız.

İKİZLER: İkizlerin ne olursa olsun her şeye verecek cevabı mutlaka vardır. Kendini asla ezdirmez, huzursuz hissettiği bir ortamdan kaçmanın yolunu bulur.

OĞLAK: İtibar düşkünü Oğlakların da her şeye bir cevabı ve açıklaması muhakkak olur. Üstelik bunu ciddiyet ve rahatlıkla yaparlar.

Terazi hazır cevap değil ama çok güzel yalan söyler, hazır cevap olmaktan daha iyi bence. :(

oğlak ve ikizler konusunda hemfikirim.
oğlaklar sizi her şeye inandırabilir, ikizler ise sizin söylediğinize cevap vermeden bir sonraki cevabı hazırlıyor olurlar.

koç yanında çok konuşmak mı? bu imkansız…. arkadaşım koç ve asla susmuyor bütün cümlelerim yarım kalıyor.. bi sus artık benimde anlatacaklarım var diyorum anca.. yine dayanamayıp lafıma atlıyor kdj. konuşma odaklılar dinlemeyi çok bilmiyorlar :m
hazır cevap oldukları doğru….

KOÇ: Sabırsız Koçlar, çok konuşan biri karşısında verdiği bir cevapla her şeyi yerle bir edebilir. Sonrasında konuşmak için düşünmek zorunda kalırsınız.

Ablam ikizler annem koç burcu... Kafamı sisiriyorlar.... Her şeyi de bilemezsin be bilemezsin... Yanlış bilgi veriyorlar diyelim, ee doğrusu bu diyorum yok diyorlar sonra aze niye sinir hastası...

İkizler burcuyum ve coğu zaman verdiğim cevaplardan dolayı.. yüzüme mi telefon kapatılmadı.. suratıma mı kapı carpılmadı... kafama mı terlik fırlatılmaya calışılmadı.. sacımı cekmeye calışanlar.. kolumu cimciklemek isteyenler fln.. cok saldırılara maruz kaldım.. ama hala tek parcayım. cok şükür.

Geri