Oyun Hazır çikolata çiçek vermişken iyice gaza gelip forumdan birini istemeye git

Forum oyun
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Önce Larien sonra sen aman yarabbi.dd Var say abin olmuş olsa çiçek böcek verdiğim çaycı bir forum arkadaşım var onunla tanışmak ister misin mi diyeceksin. Girizgahını merak ettim hahahha.dd

ee ben aileme dedim jdjd özkan’la forumdan tanıştığımızı :d hiç şaşırmadılar… benim abim ekşi sözlük, ablam da benzer bir platform aracılığıyla yollarının kesiştiği kişilerle evlendiler kfjf bekar abim olsaydı, zart diye derdim… forumdan bir kız diye… BİZİM AİLE ALIŞIK

ee ben aileme dedim jdjd özkan’la forumdan tanıştığımızı :d hiç şaşırmadılar… benim abim ekşi sözlük, ablam da benzer bir platform aracılığıyla yollarının kesiştiği kişilerle evlendiler kfjf bekar abim olsaydı, zart diye derdim… forumdan bir kız diye… BİZİM AİLE ALIŞIK
Oooo o zaman siz antrenmanlısınız canım. Hayırlı işler.ddf

evlenmeye müsait kızlar varsa
hemen isteyelim

Ben gidemem.
Denk gelecek mesela , kızın eli yüzü kendince düzgün de, kız diyecek, gel iste diyecek, nerede yaşıyorsun? -Bartın.
Ora nere ya , öyle bir il mi varmış ,
diyecek tâ Artvin mesela, Artvinliymiş diyelim ki,

buradan oraya gidilir mi ya, çok istiyorsa gelsin beni istesinler , bir değişiklik yapalım.

bizim kızlar güzel de
erkeklerde pek iş yok gibi
kendimden biliyorum nerden bilecem

Geri