Hazır Ayaktayken..

Konu sahibi son olarak 3608 gün önce görüldü
hic usenmem... bazen oturdugumuzda buyuklerim baskasina der ve kendini okadar agirdan alanada gicik olurum.

kendimse kalkar kendi isimi gorurum

Abi ben çok üşenirim. Bu lafı duyunca yerin dibine falan girmek istiyorum

Ünideyken salonda herkesin kucağında laptop ayaklarımızı sandalyeye uzatır vaziyette koltukta otururduk. Kıçımız uyuşur yine kalkmazdık. Acıkanlar mı dersin susayanlar mı dersin sigarasına uzanmaya üşenenler mi dersin. Bütün bunlara rağmen kimse yerinden kalkmazdı. Sonunda bir kişi dayanamaz ve sigarasına doğru hareketlenince diğer 3 kişiden ''kanka bana bi su ver hazır ayağa kalkmışken'',''kanka benimde dolapta yarım sandviçim vardı onuda versene ayağa kalkmışken'',''Kanka benim paketi de uzatsana kalkmışken sana zahmet'' nidaları yükselirdi. Ayağa kalkan kişi pişmanlığını henüz hazmedememişken istekleri yerine getirir ve tekrar koltuğa otururdu. Hemen akabinde de ''cebinize koyayım ben ne için ayağa kalkmıştım ne yapacaktım lan ben'' yakarışında bulunurdu. Böylede saçma bi anım işte niye anlattım bende bilmiyorum.
Hikayeden çıkarılması gereken ders bir ortamda kalabalıksanız ve hepiniz oturuyorsanız ilk ayağa kalkan siz olmayın.

Oturmayan karakterini göster

Bir de şey vardır.

+Hazır yataktayken...
-Saçmalama aşkım.

H O F!

3c028f9ea7b1a390e71aca579b855b59.gif

Geri