Hazan ve hüzün

Konu sahibi son olarak 885 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]sS3Dx0jmHS8[/YOUTUBE]

Gecenize olsun , sevdiklerimdendir ..

Ara ara gelirim izin varsa (:

bu sigarayı bırakamam o kesin ama b...nu da çıkartmasan iyi olacak Asi ve Mavi

bir kadının düşmanı yine bir kadındır yazın bunu bir kenara lazım olur sonra :)

inatciyim galiba biraz özelliklede sevdiklerime karşı
bazen bir hareketinden dolayı haftalarca selam bile vermiyorum

doğantekin bugün iyi bir yüzleşme oldu belki kırdım seni ama böyle olması gerekiyordu
bu benim için değerli olduğunu hiç değiştirmeyecek bunu sende biliyorsun önemli olan buydu

hayatım boyunca hiç kimseyi birilerinin lafiyla hareket edip tanımaya çalışmadım
vaktinde idareci olarak görev yaptığım hastanede ilk günlerde bir arkadaş sürekli gelip bana birini kötüledi
ona dikkat edin şöyle de böyle diye ne anlatani tanıyorum nede anlatılanı
üçüncü gün bu anlatan arkadaşa
canım benim sen niye sürekli bana onu bunu kötüleyip anlatıyorsun ha böyle yaparak yaranmaya bir yere gelmeye çalışıyorsan gözümde - 1 ile başladın benden sana ekmek çıkmaz dedim kız ikinci hafta tayinini yaptırıp müdürlüğe geçti o çok kotuledigi kişiyi bir ay gözlemledim yardimcim yaptım :)
demem o ki bana reelde yada sanalda kimse kimseyi anlatmasın aklımız var kendimiz tanımak istiyorsak zaten taniriz
ha sizede tavsiyem onun bunun lafına bakıp da ön yargıyla yaklaşmayın insanlara

Allahım yarın yine triaj nöbetim var Arveles almalıyım yanıma unutmadan atayım hatta çantaya

onunla konuşurken neden bu kadar huzurlu oluyorum bilemedim gerçekten bazı insanların sesinde huzur var ...

kafam allak bullak
ozlemekle birlikte tarifi mümkün olmayan o gururu aynı anda yaşamak ...

herkeste bir laf sokma olayları felan filan ..
adrese teslim ettiğim bir olay
kadın 45 li yaşlarda kızım dediği kişi 20 - 22 yaş arası kıza enjeksiyon yapicam tam iğnesini yapacam kız tırsıyor anneside " hayvana yapar gibi yaptıkları için dedi "
kızın iğnesini yaptım
dedim hanimefendi tamda iğne yaparken hayvan felan demiyeydiniz iyiydi dedim çıktım kabinden
kıza soruyor annesi acıdimi diye
kız yok anne hissetmedim ablanın eli hafifmis dedi
sonra cıktı kadın kabinden
devlet hastanelerinde hayvana iğne yapar gibi yaptıkları için çocuklar haliyle korkuyor diye hala riv riv ediyor
canım benim dedim burda bir hayvan varsa oda sensin şimdi gel nasıl yapılır hayvana iğne bir gostereyim dedim .sesini çıkarmadan gitti
buda bir anı olarak kaldı :)
laf sokulmaz
adrese teslimat yapılır

ya ibo ne alem adamsin
adama akşam 3 defa seslendim
memur bey diye kafasını kaldırıp bakmadı
eyy amcamın oğlu dedim buyrun benim dedi :))
bizim polis ibo bu tüm teşkilat hastane onu amcamın oğlu diye seslenir çünkü o genelde bu hitapla konuşur devreleriyle ve erkek hasta hasta yakınlarıyla:)

bizim meslekte var galiba bu adrese teslimat
helal olsun kız sana

bu kadar lezzetli yaprak ve lahana sarması yapmamam lazım artık her nöbete gittiğimde istiyorlar sonra :)

bugün de dinlenemedik çok şükür
yarın da nöbet var pufff

patates yemeği tarifini her anne aynı verir
benimki ayrı arayıp soruyor ev arkadaşı annesine ayrı soruyor
oy nenem yarabbim oyyy :)

yok arkadaş yok ben sizin istediğiniz gibi biri olmayacam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri