Hazal Kaya ve Özge Özpirinçci'den imaj değişimi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Oyuncu Hazal Kaya radika bir kararla saçlarını kısacık kestirdi. Yeni görünümüyle adeta başka birine dönüşen Kaya, imajını tazeleyen tek ünlü değil. Kimi zamanı durdurmak; kimi, görsel tatmin uğruna estetik operasyon yaptırıyor, kimi, saçında küçük bir değişimle bambaşka bir görünüme bürünüyor. Bazıları ise estetik yaptırmıyor ve yılların akışına bırakıyor kendini.

Uzun yıllar saçını boyatmayan ve doğallıyla gündem olan Özge Özpirinçci de imaj değiştirdi.

Kaynak

A8jlO7AklkCEWs990gTCrA.jpg
uKrDWNFtV0OCDWyV8tlnsA.jpg

Hazala gitmemiş bu saç. Özge nin saçları hoş olmuş

yav wolverin şimdi makyajı imajı

hazal kaya'yı hiç sevmezdim, geçen kocasıyla birlikte birkaç söyleşi kesitine denk geldim, harika bir kafa, Allah herkese böyle manyamış kadın nasip etsin, aşırı sorunlu çok iyi.

Özge'nin saçlarını boyatmaması tabii ki beyaz oranı arttıkça mümkün olmayacaktı ancak yine de gri-beyaz tonları da seçebilirdi.

Her haliyle guzel bir kadin.Bir cogunun yuzunu gerdirdigi,astirdigi,cekistirdigi bir dunya da,kadin sacini kestirmis ve kendince bir degisim yapmis.

Özge ne yaparsa yapsın sevmiyorum doğal olmak adı altında çok itici geliyor bana.

Özge ne yaparsa yapsın sevmiyorum doğal olmak adı altında çok itici geliyor bana.
Forumda çok defa yazdığım üzere her insan birbirini çekici ya da sempatik bulmaz ancak yüz yüze gelince durum değişebilir.

• Hımm
Tepkiler: ne
Geri