Hayvanlarla konuşmak

Konu sahibi son olarak 182 gün önce görüldü
Hayvanlar bazen insanların sadık birer dostu haline gelebiliyor. Onlarla konuşmak ve onların size anlatmak istediğini anlamaya çalışmak zevkli ve komik olabiliyor. ^^ Doğal ve içten gelen bir eylemdir.
Bakınız: Kedi ile konuşmak.
Bakınız: Köpeğe dert anlatmak.​

ben biraz değişik biri olduğum için gördüğüm hayvana selam verir hal hatır sorarım :D

ama konuşamıyoz.

Hayvanlarla tensel temasım iyi değil pek.
Derdimi en fazla karıncaya anlatıp ağlamıştım çok yıllar önce onu hatırlarım. Sonra intihar süsü verip balkondan aşağı atmıştım =/

*çocuktum ama o vakit -.-

Tabağımda ki leziz hallerini iltifatlarla yumuşatırım öncelikle..
Hepsine midem de kelebekler haline dönüşeceği sözü veririm.

Benim bir tane zibidi var, laftan anlamıyor :T:

Herkes anlayamaz bir hayvanla bir çiçekle özetle doğanın insan dışındaki bir parçasıyla konuşmanın, onların minik dünyasını anlamaya çalışmanın nasıl bir his olduğunu :p

Ben bunu çok yapıyorum ya :p
Sanki anlıcaklarmış gibi bazen kızıyorum bile :D

Ben elektronik, mekanik aletlerle konuşuyorum. Bazen de yapay zekâyla tartışıyorum. :/

Üstteki arkds özetlemiş .s
Ama iyi ki elektronik aletlerle konuşuyorum ya insanlarla muhattap olsaydim.s

Ben bi bal porsuğu ile iletişim halindeyim ki alayınızdan zeki bi şey ahsjdkdlf

Hayvanlarla konuşmanin insan'dan ayirt edici bir ozelligi yok.
Her ikiside dinler..

duba konuşmayı becerdiği zaman deniycem ama evdeki muhabbetler konuşmaktan çok kafamı şişiriyorlar o da aç kalınca oluyo heralde

küçükken hayvanlarla konuşabilsem ne ilginç olurdu diye düşünürdüm,meğer yıllardır iletişim kurabildiğim bir sürü hayvan varmış.
(bunu okuduğumda tam da buraya layik dedim,bırakıp uzaklasiyorum.)

Hayvanlar insanlardan daha yalın, yalansız. Henüz koşuşamadık ama ben zaten çok konuşmasını seven biri değilim bu bakımdan konuşmadan da beni anlayabilen varlık hayvanlar ;)

Ben konusuyorum :dusun:
Benim kopegim cok dinlerdi beni, hatta agladigim zamanlarda gelir yuzumu yalardi pis esek :rolleyes: Cok ozluyorum onu :(
Kuslarimda vardi, onlarlada konusurdum :p
Baliklarimlada :p

Biz daha çok küfürleşiyoruz sokak köpekleri ile.. :D

Geri