Futbolcu
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
siz hangi kurumsunuz?O kadar çok ihbar alıyoruz ki
Diğer başlıkta bahsettiğim üzere belediye, orman bakanlığı, zabıta, hayvan hakları polisi, gönüllü aktivistler birlikte hareket ediyorlar ve çok sayıda ihbar hattı, ihbar sayfası var. Ben de gönüllü gruba dahilim. İhbar yapılan duruma göre ilgili ekipler harekete geçiyor, gönüllüler olarak sadece ihbarın doğru yere ulaşmasını sağlıyoruz.siz hangi kurumsunuz?
Cok acı bir hayat hikayesi var... burasi kendi basina bir topicEkli dosyayı görüntüle 41273
Ota Benga 1906'da New York'taki hayvanat bahçesinde maymun kafesinde sergilenmişti
torpil yaptırıp beni aldırır mısın?Diğer başlıkta bahsettiğim üzere belediye, orman bakanlığı, zabıta, hayvan hakları polisi, gönüllü aktivistler birlikte hareket ediyorlar ve çok sayıda ihbar hattı, ihbar sayfası var. Ben de gönüllü gruba dahilim. İhbar yapılan duruma göre ilgili ekipler harekete geçiyor, gönüllüler olarak sadece ihbarın doğru yere ulaşmasını sağlıyoruz.
Kendi yaşadığın ilin belediyesinin gönüllü grubu varsa başvurabilirsin ve orman bakanlığı seminer verdikten sonra sana aktivist kartı çıkartıyorlar. Ankara'dan da alabilirsin.torpil yaptırıp beni aldırır mısın?
çok yalnızım, hareket olur.
kıymetli lefty sualime hiç kulak kabartmamışsın, bana balık tutmayı öğretme beni tekneye al!Kendi yaşadığın ilin belediyesinin gönüllü grubu varsa başvurabilirsin ve orman bakanlığı seminer verdikten sonra sana aktivist kartı çıkartıyorlar. Ankara'dan da alabilirsin.
kaldırılmalıdır.