İnsan sevgisinden önde geliyor bende. Çünkü hayvanları çok daha severim.
Masumlar ve sıcakkanlılar çoğu. Sevmeyi bilirsen.
Masumlar ve sıcakkanlılar çoğu. Sevmeyi bilirsen.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayvan sevgisini kedi köpek muhabbet kuşundan ibaret danaya kuzuya tavuğa gelince mangala at ye yermiyiz
Yok elhamdulillah etçilim yaradan neden herkesi otçul yaratmamış daha adil olurdu mesela ette olan vitamin gibi şeyleri bir meyveye verebilirdi canlı canlı canlılar birbirini yiyiyor muhteşem düzene bakVegan misiniz
Yok elhamdulillah etçilim yaradan neden herkesi otçul yaratmamış daha adil olurdu mesela ette olan vitamin gibi şeyleri bir meyveye verebilirdi canlı canlı canlılar birbirini yiyiyor muhteşem düzene bak
Pek açık etmeyin, arkadaşımın evini bastılar bu arkadaşı da basarlar.Bir @aegishjalmur olamayız a dostlar
Adam yılan besliyor hemde evinde
Allah’ın izniyle olacağım şu pirzola filan beni benden alıyor tahammül edemiyorum mecburum çünkü hayvansal gıdalardan gelen hastalıklar çok meğer bir faydası yokmuş sen vegimisinEe sen vegan ol o zaman bu kadar rahatsizsan durumdan
Allah’ın izniyle olacağım şu pirzola filan beni benden alıyor tahammül edemiyorum mecburum çünkü hayvansal gıdalardan gelen hastalıklar çok meğer bir faydası yokmuş sen vegimisin
Pek açık etmeyin, arkadaşımın evini bastılar bu arkadaşı da basarlar.
Moruk benim evin basılması için 8 okka koç kulağı gerekir. İlgili kişiler evime gelmeden ben şikayetçinin 7 göbek sülalesini bulurum o ayrı mevzu .p