Hayvan sevgisi.

Konu sahibi son olarak 581 gün önce görüldü
İnsan sevgisinden önde geliyor bende. Çünkü hayvanları çok daha severim.
Masumlar ve sıcakkanlılar çoğu. Sevmeyi bilirsen.

Hayvan sevgisi taşımayan insanlara garip bir şekilde sempati duyamıyor ve yoğun bir soğukluk hissediyorum.
Hayvana sevgi duymak derken yaşam hakkına saygı duymayı kastediyorum yoksa elbette kimse evinde hayvan bakmak zorunda değil.
Çocukluğumdan itibaren bana hayvan sevgisi ailem tarafından öğretilmişti ve böyle olduğu için çok şanslıyım.

Baktıkca içim gidiyor...
sürekli resimlerini cekiyorum... dışarıda olduğum zaman bakıyorum.
Allahım cok sevimliler..
İsimleri Ferdi Orhan Müslüm slkj Annelerine bir isim bulamadım..
Bu isimlerle sesleniyorum ilk önce hangisi bakıyorsa ona seslendiğim ismi koyuyorum.
Mesela burada Ferdi dedim slkj

IMG_20200805_121316.jpg

Evinde hayvan bakabilen, onlar için zaman harcayabilen herkesin bu sorumluluğu sanırım çocukluğunda aile tarafından aşılanmış bir şey.
Her birine ayrı ayrı saygı duyuyorum.

Gizlenerek izliyorum, beni göremediği için yüzünde şaşkınlık ve korku beliriyor.
Göğsüme kıvrılıp elimi yalaması şahane hissettiriyor.
Sokakta kedi gördüğünde bi kediye bi bana bakışı çok komik :D

IMG-20200405-WA0017.jpg

Hayvan sevgisini kedi köpek muhabbet kuşundan ibaret danaya kuzuya tavuğa gelince mangala at ye yermiyiz

Yok elhamdulillah etçilim yaradan neden herkesi otçul yaratmamış daha adil olurdu mesela ette olan vitamin gibi şeyleri bir meyveye verebilirdi canlı canlı canlılar birbirini yiyiyor muhteşem düzene bak

Yok elhamdulillah etçilim yaradan neden herkesi otçul yaratmamış daha adil olurdu mesela ette olan vitamin gibi şeyleri bir meyveye verebilirdi canlı canlı canlılar birbirini yiyiyor muhteşem düzene bak

Ee sen vegan ol o zaman bu kadar rahatsizsan durumdan

Ee sen vegan ol o zaman bu kadar rahatsizsan durumdan
Allah’ın izniyle olacağım şu pirzola filan beni benden alıyor tahammül edemiyorum mecburum çünkü hayvansal gıdalardan gelen hastalıklar çok meğer bir faydası yokmuş sen vegimisin

Allah’ın izniyle olacağım şu pirzola filan beni benden alıyor tahammül edemiyorum mecburum çünkü hayvansal gıdalardan gelen hastalıklar çok meğer bir faydası yokmuş sen vegimisin

Allahın iznini cezasını niye karıştırıyorsun ki olmak istersen ol... Ben et çok sevmiyorum zaten vegan olmak zor süt ve süt ürünleri yumurta adam akıllı hiçbir şey yok. Bebeklikten beri vegan şekilde beslenmeye zorlanan bir çocuk vardı sonradan ölmüştü o geldi aklıma. Kararında ye o zaman her şeyin fazlası zarar gut hastası olup kalma sırf senin tabirinle yaradan et ye demiş diye.

Aklıma instagram hesabında veganlıgı savunan kurban bayramında hayvanların kesilmesinden rahatsız olan biri gelmişti story'sindede kasaptan aldığı dana kemigini köpegine yediriyordu bunu bi kaç kişi sormuş oda şey demiş köpegime nasıl veganlıgı ogretebılırım onundogasında var :p

Pek açık etmeyin, arkadaşımın evini bastılar bu arkadaşı da basarlar.

Moruk benim evin basılması için 8 okka koç kulağı gerekir. İlgili kişiler evime gelmeden ben şikayetçinin 7 göbek sülalesini bulurum o ayrı mevzu .p

Geri