Hayvan hakları ve Türkiye. Çağ bize yetişsin!

🕒 Konu sahibi 19 saat önce aktifti
Hani bazen hayvan hakları konusunda yürüyüş yapanlar hiç düşünmüyor mu diyorum bu ülkeyi. Düşünsenize bir kere meclisinde bile takım elbiseli köpekler besleyen bir ülke Dünyada kaç tane var? Düşünün ya düşünün maaşını aldı imkânlarından faydalandığı Devleti yıkmaya çalışan veledi zina ları adam yerine koyan kravatlı köpekler var ya.... Bir de neymiş Türkiye'de hayvan hakları savunma olmuyormuş hepsinde gülüyorum Bunlar sadece provokatif eylemler.

Bu arada kimse beni yanlış algılayıp hayvan haklarını önemsemiyor sanmasın Çünkü bana göre hayvan diye gördüklerimiz Allah'ın sessiz kullarıdır..

Yav arkadaş sen kimsin milletvekillerine köpek it falan diyebiliyorsun hayırdır? Komünis misin atayız mı

Kimlerden bahsediyor? Bilen var mı?

Hangi çağda olduğumuzu söyle önce Kamil reyiz.

Mecliste koruma köpekleri yoksa veya koruma köpeklerine takım elbise giydirmememişlerse bu konu ile tüy bile dikmişsin.. Kuruyunca kaldır at, ortada kalmasın.

Çok provakatif düşündüm.

Kaç hayvana su verdin şimdiye dek?
privikitif dişindim

Sonsuza dek katiliyorum.
Bkz Panter Emel

Yav arkadaş sen kimsin milletvekillerine köpek it falan diyebiliyorsun hayırdır? Komünis misin atayız mı
Benim vatanımın kalbi olan bir çatı altında ülkemi bölmek, parçalamak, küçük beyinlerindeki ütopik fikirleri dokunulmazlık zırhı altında dile getirenlere dedim. Sanırım abdestinden şüphesi olmayanın namazından da şüphesi olmaz. Ve sen buna sakın ola insani değerlerden, ifade özgürlüğünden falan dem vurarak anti muhalif kişilik sergileme yöntemi ile takdir göreceğim yanlışına düşme. Saygılarımla. Düşün, düşün ki neden varolduğunu, niçin yaşadığını, bir vatanın olmasaydı nasıl olacağını anlamaya çalış. Gerisini ben bazen pratik amacıyla odamda duvarlara da anlatıyorum. Pencere önündeki mermer olmadığını tahmin ediyorum......

şimdi ben evdeki kediyi o istemese de öpüp ıstırıyorum. tacize girer mi?

Geri