Futbolcu
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
-
Hayvan Besliyomusunuz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayır beslemiyoruz ama düşünüyoruz. Sanırım bi kedi alacağız. Geceyarısı kafamıza çıkılmak suretiyle uyandırılmak ya da bir şeyler yerken rahatsız edilmek gibi garip isteklerimiz var. Rahat batıyor. Kendi evimizde misafir gibi yaşamak istiyoruz. Mesela benim en büyük tutkularımdan biri gecenin 4'ünde tepeme çıkmış kedi için "hayatım baksana şuna ya" diye seslendiğimde Tuğçe'nin bana sırtını döndüğünü görmek. Hayır çok eminim yani.
Yine de hayvanların insanda antidepresan etkisi yarattığını ve bazılarının harbi harbi çok sevimli olduğunu inkâr edemeyeceğim. Örneğin bir Liza'ya hayır diyemezdim. (kaçırıp getirelim mi beliz'den? kdfkj)
Siz kediyi sahiplenip besleyemezsiniz, kedi sizin evinizi sahiplenir diye bir deyim vardır. Kendi evinizde misafir olacaksınız. Yeri gelecek onun koyduğu kurallara uymak zorunda kalacaksınız. Evde kapalı kapı bırakma şansınız olmayacak, siz istediğiniz zaman değil o istediği zaman onu sevebileceksiniz. Ama bütün bunlara rağmen evinizi bir kediyle paylaşmaya değer mi? Bence değer.