Hayvan Barınaklarına Mama Bağışı

Konu sahibi son olarak 1272 gün önce görüldü

Sokaklarda yaşayan kedi ve köpek gibi hayvan dostlarımız birçok zorlukla karşı karşıya. Zira sokaklar sahipleri tarafından terk edilen, hasta, yaşlı, yaralı, soğuktan üşüyen, yemek ve su bulamayan ve tüm bunların üstüne bir de kötü muameleye maruz kalan hayvan dostlarımızla dolu.

diyarbakir-buyuksehir-belediyesi-hayvan-bakimevi-ve-rehabilitasyon-001.jpg

İşte onların barınma sorununa biraz olsun çözüm bulmak, beslenmelerini sağlamak için Türkiye'nin birçok yerinde hayvan barınakları var. Gerek belediyelerin, gerek güzel kalpli gönüllülerin oluşturduğu bu barınaklar yeterli mi, daha iyi şartlarda olabilir mi soruları tamamen ayrı bir konu olsa da burada yaşayan hayvanlara yardım etmek hepimizin elinde.

altindag-belediyesi-hayvan-barinagi.jpg

Siz de bu hayvan dostlarımıza yardım eli uzatmak ve mama bağışı yaparak karınlarının doymasını sağlamak isterseniz İstanbul ve Türkiye'deki hayvan barınaklarının tam listesi burada. Belki hatta onlara özlem duydukları sıcak ve sevgi dolu bir yuva vermek ve onlarla can yoldaşı olmak da isteyebilir, en azından birkaç tanesinin hayatını sonsuza kadar değiştirebilirsiniz.

g298k5.jpg

Barınaklara mama bağışı yapmak için onları adreslerinde ziyaret edebilir ya da telefonla bilgi alabilirsiniz. Ayrıca internet üzerinden de patifood.com adresi üzerinden Mama Kumbarası uygulamasından faydalanarak da mama bağışında bulunabilirsiniz.

yNz5Pj.jpg

Barinak.png

Çok güzel bir uygulama, bu tür uygulamaların çoğalmasını umuyorum.

Geri