Hayko Cepkin

Konu sahibi son olarak 2404 gün önce görüldü
*Hayko Cepkin (d. 11 Mart 1978, İstanbul), Türk piyanist ve müzisyen. Baba tarafından Yozgatlıdır.Vokalist, Piyanist, Şarkı sözü yazarı,Oyuncu,Sunucu.

* Çogu kişinin Türk marilyn manson olduguna [ :D ] ve onu taklit ettigine inandıgı bögürüyor diyerek korktugu müzisyen.

*İnsanlar dış görünüşü dini,aslı yüzünden onun üzerine çok gidiyorlar anlamıyorum insanları zihniyetleri nasıldır bilemiyorum bir insan ermeni asıllı diye hıristiyan diye ya da gözünde problem var diye dışlanır mı aslında biraz takip etseler insan gibi insan oldugunu ne kadar dogal oldugu ve ne kadar zeki oldugunu görebilirler bu önyargılar oldugu sürece eminim hayko cepkin hayranları daha fazla onu seveceklerdir .

Çok fazla sevecen diş görünüşü korkunç olsada içi melek gibi bir insan.

Dış görünüşüne aldanıp yargılayanları utandıracak kadar iyi bir kişilik =)

Aşkın içimde yara şarkısıyla adamı verem eden şarkıcı

Gözlerimi siyaha boyadım diye dinsiz muamelesi gördüm. İnsanlar kalplerini siyaha boyamış kimin umrunda?
/hayko//

İlk günden beri sıkı takipçisi olduğum, aşkı da , ihtirası da , hırsı da kısaca hayatın her yönünü anlatmayı başarabilen nadir insanlardan.Adamın dibi denilecek kadar mert, sözünü esirgemeyen bir kişilik.Ona karşı muhabbet beslediğim için gurur duyuyorum.Bir çok insan onun kadar cesur olamıyor.Seni Seviyoruz Haykooo sevmeyenlere inat....:kop:

Hayko'nun çok güzel ezan okuyacağı öngörüm hususunda imanlı forumdaşlarımla konsensüsa varmak beni ziyadesiyle memnun edecektir.

bizim kızlar anlatır hastanedekiler yani
bi konsere gelmiş bursaya rahatsızlanmış ve acile gelmiş
herkes gibi sıraya geçmiş güvenlikçiler felan ilgi gösterince bende bir vatandaşım teşekkürler sıramı beklerim demiş
ezan okuyabilir zira ilahiyi güzel okuduğu kesin

Pek severim.
Acayip esprili ve de.
Sesine, yorumuna, tarzına diyeceğim yok zaten.Ba yı lı yo rum (:

fırtınamsın benim , sen estikçe ben titrerim diyerek girdi hayatıma.

Tanışma bitti albümü gelmiş geçmiş en efsane albümlerden biridir.
Bu albümdeki şarkıların tadı cidden bambaşka.

[YOUTUBE]PDdD8TTq6lY[/YOUTUBE]

cümle aleme müzik nasıl yapılırı, sahne şovu nasıl yapılırı, makyaj nasıl yapılırı gösteren, deneysel çalışmaları ile gönüllerde taht kurmuş ve birçok parçası ile 2006'dan beri dinlediğim şahsiyet

bkz: her adımımda derine... ölüyorum

Ne büyük fanıydım ergenlikte... ay :gamer:
Hala çok severim, bu ülkenin "aklı başında" sanatçılarından biridir, kaliteli iş yapar üstelik.
Özellikle "Siren" adlı şarkısını çok severim.

Geri